Elmārs Tannis pirmo reizi TV kameru priekšā atrāda savu sirdsdāmu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms gada slavenais šefpavārs Elmārs Tannis sāka attiecības ar kādu gaišmatainu dāmu, ar kuras fotogrāfijām labprāt ik pa laikam dalās arī savos soctīklos. Nu viņš pirmo reizi mīļoto parādījis arī TV skatītājiem – šovā "Vakariņš ar savējiem" daiļā sieviete negaidot pievienojas vakariņotāju pulkam.

Šovā "Vakariņš ar savējiem" negaidot durvīs parādījās smaidīga viešņa un Elmārs piecēlās, lai ietu viņu sagaidīt. Ģimene, kas slavenības uzņēma savās mājās, bija mazliet izbrīnīta par vēl vienu vakariņotāju, taču laipni aicināja pievienoties, un vēlāk teica, ka šādi pasākumi ar otro pusīti ir tikai normāli.

Katrīne Sauliete aicināja Elmāru visus iepazīstināt ar viešņu. "Šī ir mana mīļotā sieviete Ilona," apskaujot savu dāmu, teica šefpavārs.

 "Apollo.lv" jau vēstīja, ka Tannis pirms gada atklāja, ka sācis jaunas attiecības. Abi iepazinušies un tad atraduši viens otru sociālajā tīklā "Facebook". Attiecības veidojuši lēnām, soli pa solim: "Viss notika lēnām, arī pirmie skūpsti nāca lēnām - ar mazām bučiņām uz vaiga. Tagad man Ilona uzdāvināja grāmatiņu ar mūsu stāstu."

"Mēs ļoti mīlam viens otru," neslēpa Tannis.

Tannim kopš šķiršanās no sievas un triju bērnu mātes Ilzes bijušas vairākas draudzenes. Laulībā ar Ilzi viņš nodzīvoja 18 gadus, bet 2013. gadā ģimene izira.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu