"Man nav kauns no tā, ko es tur publicēju." Liene Ušakova par ķermeņa atkailināšanu internetā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sarunu raidījuma "Dziļi ar Džili" otrajā epizodē režisors Dž. Dž. Džilindžers uz atklātu sarunu aicinājis dīdžejmeiteni Lieni Ušakovu, kuras viens no iztikas avotiem ir pikanta satura publiskošana vietnē "OnlyFans".

Ušakova uzsver, ka "OnlyFans" nav pornolapa, bet gan tāda pati platforma kā "Instagram", kurā ar saturu dalās dažādu profesiju pārstāvji. Bet interesenti - lai to aplūkotu, par to jāmaksā naudu.

"Es nevienu nežēloju. Kam gribas kaut ko redzēt, maksā naudu," saka Ušakova.

"Man nav vajadzības pēc ārkārtīgi daudziem faniem. Ir vajadzīgi tikai daži, kuri ir maksātspējīgi."

Šobrīd viņai platformā "OnlyFans" nav daudz sekotāju un tas cipars mēdz būt mainīgs. "Man ir diezgan liela abonēšanas maksa, kas, es pieļauju, vidējam latvietim varbūt liktos par šerpu, bet tas tādā gadījumā nav mans klients vai mans fans," pārliecināta ir Liene.

"Es teikšu godīgi – man "OnlyFans" ir patīkams bonuss, kurā, ja man ir iedvesma, tad es kaut ko publicēju, ja man šīs iedvesmas nav, es tur neko nelieku, un es nejūtu pret to pienākumu.

"Man absolūti nav kauns no tā, ko es tur publicēju. Es saprotu, ka viss, kas nonāk internetā, paliek internetā," saka Liene.

Par iespējamo satura nopludināšanu Liene sevišķi neuztraucas: "Bieži vien fotogrāfiju nopludināšana piegādā jaunus fanus, klientus."

Vairāk skaties video:

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu