Tallinas ielas kvartālā darbu sāks adventes tirdziņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Irina Wilhauk/Shutterstock

Tallinas ielas kvartālā pamazām jūtama svētku burvība - lieli un mazi aicināti uz adventes tirdziņiem, kas norisināsies turpmākās trīs svētdienas.

Otrajā, Trešajā un Ceturtajā adventē jeb 4., 11. un 18. decembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 kvartālu piepildīs gaismiņas, noskaņu mūzika un mājražotāji, kas būs parūpējušies par visu nepieciešamo, lai sagatavotos svētkiem un iepriecinātu sev mīļos ar skaistām dāvanām.

Piedāvājuma klāstā varēs atrast rokām darinātus aksesuārus un rotas, adījumus, ziepes, sveces, bioloģisko kosmētiku, koka darinājumus, bērnu rotaļlietas, dizaina priekšmetus, pirtslietas, un, protams, visdažādākos gardumus. Sasildīties, baudīt karstvīnu, vēlās brokastis vai pusdienas iekštelpās aicinās "Ezītis miglā" un "Angārs".

Ikviens laipni gaidīts sniegotās un ģimeniskās Adventes pastaigās uz Tallinas ielas kvartālu!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc divu gadu pārtraukuma Pirmajā adventē, 27. novembrī, Doma laukumā oficiāli durvis vēra tradicionālais Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš.

Foto: Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš

Tirdziņš darbosies līdz 2023. gada 1. janvārim, un tajā varēs iegādāties dāvanas, sajust Ziemassvētku atmosfēru un baudīt plašu kultūras programmu.

Tāpat Ziemassvētku tirdziņi darbosies arī Āgenskalna tirgū no 24. novembra līdz 31. decembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu