Četras Zodiaka zīmes, kurām grūti atrast draugus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Astrologi nosaukuši četras Zodiaka zīmes, kas nav radītas draudzībai.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem ir diezgan šaurs draugu loks, un viņi nav tie sabiedriskākie cilvēki. Viņi dod priekšroku tikai dažiem uzticamiem tuviniekiem, uz kuriem vienmēr var paļauties. Viņu uzmanība ir vērsta uz darbu un personīgajiem mērķiem, tāpēc draugi dažreiz paliek otrajā plānā. Strēlnieki ļoti dziļi domā par apkārtējo pasauli un reizēm apmaldās savās domās, kuras pat tuvākie draugi nevar aizsniegt. Šīs zīmes pārstāvji, iespējams, ir visrūpīgākie draugu izvēlē. Kad cilvēki viņus sāpinājuši, viņi bieži sāk atstumt jaunus paziņas, neļaujot izveidoties draudzībai.

VĒZIS

Vēži daudz laika pavada vienatnē. Ir nepieciešams laiks, lai viņi sāktu uzticēties cilvēkiem, un viņi daudzus atstumj, uzticoties tikai savai intuīcijai. Viņi vienmēr dod divreiz vairāk nekā saņem, bet ir vajadzīgs laiks, lai viņi to sasniegtu. Lai gan Vēžiem ir laba sirds, viņi bieži tiek aizvainoti, tāpēc dažreiz šķiet, ka viņi ir auksti. Vēžiem ir grūti kaut ko sev piedot, viņi nekad nedod cilvēkiem otro iespēju. Tā kā viņiem trūkst pārliecības par savām attiecībām, viņi jūtas nedaudz neveikli, kad pirmo reizi tiekas.

VĒRSIS

Vērsis visretāk iziet uz konfliktu no visām Zodiaka zīmēm. Viņi ir mierīgi un bezrūpīgi, viņi ir patiešām labi un lojāli draugi, ja vien jūsu intereses kaut kādā veidā nekonfliktē. Spēja piekāpties, kas ir tik svarīga jebkādu draudzīgu attiecību uzturēšanai, viņiem nepiemīt. Viņi ir ļoti spītīgi. Jebkurš strīds var beigties ar to, ka viņi pieņem iekšēju lēmumu attālināties no cilvēka uz visiem laikiem. Vērsis vienmēr tur savu vārdu. Ja viņi saka, ka kaut ko darīs, viņi to dara par visiem 100 procentiem.

JAUNAVA

Jaunavām ir grūti draudzēties viņu ātrā temperamenta un nelokāmā rakstura dēļ. Ar Jaunavām ir labāk būt par draugiem, nekā ienaidniekiem. Cilvēki turas viņu tuvumā, bet reti nonāk tuvu draugu lokā. Turklāt diezgan bieži Jaunavas uzskata, ka viņām neatliek laika draudzībai, jo viņas ir apsēstas ar karjeru un personīgām ambīcijām, vēloties produktīvi pavadīt savu brīvo laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu