VIDEO ⟩ "TikTok" sensācija - kā tikt pie Holivudas smaida jeb jaunie "turku" zobi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

33 gadus vecā Nataniela sapnis bija iegūt žilbinošu Holivudas smaidu, tādēļ viņš devās uz Turciju, lai to īstenotu. Nenoliedzami, viņš tik tiešām ticis pie sniegbalta smaida, jo nu viņa zobus, šķiet, var redzēt pat no kosmosa.

Viens no veidiem, kā iegūt žilbinošu smaidu, ir zoba restaurēšana ar venīru, kas jau sen ir iecienīta metode tiem, kas vēlas iegūt skaistu sniegbaltu smaidu. Nataniels devās uz Turciju, lai piepildītu sapni par Holivudas smaidu, un viņa zobiem uzlika 24 porcelāna venīrus.

Venirs ir plāns keramikas pārklājums (ko sauc arī par keramikas restaurāciju), kas ir piestiprināts zoba priekšpusē.

Vīrieša mamma un draugi pierunāja viņu uzlikt visbaltākos venīrus, lai viņa jaunais smaids apžilbinātu katru pretimnācēju. Šķiet, tas tik tiešām izdevās!

Lai gan dienas gaismā viņa smaids izskatās labi, viss mainījās brīdī, kad Nataniels savu smaidu pamanīja UV gaismā. Vīrietis sāka smieties, kad ieraudzīja, kā viņa jaunie "turku" zobi izskatās tumsā. Kā zināms, UV tipa gaismas tumsā izceļ baltos un košos toņus.

Video divu dienu laikā kļuvis par hitu, un noskatīts jau vairāk nekā sešus miljonus reižu. Noskaties arī tu!

@nscottduxbury Who dear? Me dear? Turkey dear? No dear! 🦷 #teeth #smile #turkey #gay #laugh #fun #crying #funny #lol #laughing ♬ BILLIE EILISH. - Armani White
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu