Arstarulsmirus atklāj savu īpašo rituālu pirms uzstāšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pavisam nesen mūziķis Arstarulsmirus uz skatuves atgriezās kā Gustavo, fanus priecējot ar grandiozu lielkoncertu. Nu sarunā ar Baibu Klints viņš atklāj sava koncerta aizkulises un to, kas viņam palīdz savākties pirms uzstāšanās.

Mūziķis teic, ka vislabāk savākties var vienatnē. Arstarulsmirus atklāja, ka īsi pirms lielkoncerta starta dosies pagulēt, kas ļoti pārsteidza Baibu. Tieši miegs un būšana ar sevi ir tas, kas reperim ir būtiskākais.

Katram māksliniekam koncertējot ir savas prasības. Kādas ir reperim Arstarulsmirus? "Man vajag vietu, kur pabūt vienam." Vēl var būt, bet tikpat labi var arī nebūt ūdens un viskijs ar dūmakainu garšu - "mazam tonusiņam". Baibai bija izbrīnīta, cik  Arstarulsmirus ir pieticīgs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aizvadītajā piektdienā, 25. novembrī, "Arēnā Rīga" uz skatuves atgriezās hiphopa leģenda, mākslinieks "Gustavo" ar savu lielkoncertu, kas bija veltīts viņa debijas albuma "Beidzot" repertuāram.

Koncertā bija dzirdami iecienītākie "Gustavo" repertuāra skaņdarbi gan no agrīnās daiļrades, gan arī no albumiem "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa".

Koncerta dienā tika izdots arī piektais studijas albums ar jaunām kompozīcijām, grāmatu ar "Gustavo" dziesmu tekstiem, kas tapuši laika posmā no 2001. līdz 2011 .gadam.

Ieskaties foto no koncerta!

Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus (dzimis Gustavs Butelis 1978. gada 19. jūnijā Rīgā), iepriekš pazīstams arī kā Gustavo, ir latviešu reperis, mūzikas producents un raidījumu vadītājs. 2012. gadā viņš vārdu mainīja uz Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu