Lūk, četri greizsirdīgākie vīrieši pēc Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ShotPrime Studio/Shutterstock

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes vīrieši ir visgreizsirdīgākie.

VĒRSIS

Vīrietis Vērsis bieži izliekas, ka viņam ir vienalga, bet kādā brīdī viņš sāk uzvesties kā īpašnieks, ja viņa jūtas ir spēcīgas. Vērši ir bēdīgi slaveni ar savu greizsirdību un privātīpašnieciskumu. Sievietes attiecībās ar vīriešiem Vēršiem sūdzas, ka strīdu gadījumā viņi sāk flirtēt ar kādu citu, bet partnerei tas nav ļauts. Nekad neriskējiet padarīt Vērsi greizsirdīgu! Dažreiz viņi paranoiski meklē nodevības pazīmes. Mazākais mājiens, ka Vērsis tiek maldināts, var izraisīt nesaskaņas.

VĒZIS

Vēzis var būt pārliecināts un pārliecinošs, taču, tiklīdz kāds cits vīrietis paskatās viņa sievietes virzienā, viņš kļūst piesardzīgs. Viņš var sākt šaubīties par attiecībām savas nepārliecinātības dēļ.  Vēži var būt arī paranoiski, domājot, ka kāds vēlas iegūt viņa sievieti. Samānīties gan nesanāks - katrs Vēzis sajūt meliem jūdzes attālumā. Ar Vēža vīrieti ir jāpārliecina par savām jūtām, tikai tas liks viņiem atslābināties.

SKORPIONS

Skorpiona vīrieši saprot, ka partneris nav viņu īpašums, taču viņi tāpat vēlas pieprasīt visu sev visu savas sievietes laiku un uzmanību. Viņi kļūst nedroši un nemierīgi, ja citi izrāda interesi par partneri. Skorpiona vīrieša neaizsargātā puse paliek apslēpta, kad viņš ir iemīlējies. Tā vietā, lai parādītu savu jūtīgumu, viņš to piesedz ar greizsirdību. Viņš cenšas kontrolēt citus, lai nejustos apdraudēts.

MEŽĀZIS

Mežāžu vīrieši mēdz norobežot savu īpašumu un teritoriju. Tā ir zemes zīme – viņi pasauli uztver konkrēti. Viņi ir materiālistiski un aizsargā savu māju, naudu, mantu un lietas. Viņi arī uztver robežas attiecībās kā teritoriju, kas ir jāaizsargā. Mežāzis prot glaimot, taču citām sievietēm šī viņa rakstura īpašība šķiet atbaidoša. Uzsākot kopdzīvi ar Mežāzi, jāsaprot, ka viņam būs savs iecienītais krēsls, sava kafijas krūze un citi sadzīves priekšmeti, kas ir viņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu