FOTO ⟩ Šefpavārs Elmārs Tannis izrāda savu iespaidīgo privātmāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis savās mājās Augšlīgatnē uzņem šova "Vakariņš ar savējiem" viesus. Viņš pilda pilnvērtīgu saimnieka lomu, gan gatavojot vakariņas, gan ļaujot viesiem justies kā mājās.

Viņam bija arī palīgi - influencere Katrīne Sauliete, aktieris Artūrs Dīcis, un visi kopā rīkoja ballīti. Elmārs parādīja, kā pagatavot gan debešķīgas picas, gan uz mēles kūstošus grila ēdienus.

Kā ierasts, visiem bija jāuzmin, pie kuras no slavenībām, viņi ir atbraukuši. Vēl mājā neieejot, jau dāmām bija nojausma, ka viņas šo vakaru pavadīs Taņņa mājā. Ieejot virtuvē, uzreiz viss tapa skaidrs.

Foto: Ekrānuzņēmums

Elmārs pastāstīja, ka šīs mājas saimnieks ir pavisam neilgu brīdi. Viņš to iegādājies pirms diviem gadiem. Un nu abi kopā ar draudzeni Ilonu ķērušies pie mājas labiekārtošanas. Kā jau pavāra mājās pienākas – centrālo vietu ieņem iespaidīga virtuve. Mājoklī valda gan moderna, gan silta atmosfēra.

"Šo māju es nopirku pirms diviem gadiem. Es to lēnā garā remontēju - tas bija tāds kovida projekts."

Remontējot māju, Elmārs uzsver, ka tajā ielicis sirdi un dvēseli.

Foto: Ekrānuzņēmums
Foto: Ekrānuzņēmums

Vakariņotāji vakaru pavadīja, sildoties pie kamīna.

Foto: Postimees

Lai gan neesot liels mākslas kolekcionārs, viņš iegādājies gleznu, kas iekritusi sirdī. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Pirms viesu ierašanās Tannis un Ilona stāstīja, ka mājas pagrabā, iespējams, spokojas.

Foto: Ekrānuzņēmums

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā nedēļā Tannis pārsteidza skatītājus arī ar to, ka pirmo reizi TV kameru priekšā parādīja savu sirdsdāmu Ilonu. Sieviete negaidot pievienojās vakariņotāju pulkam. Arī dienā, kad Tannis pie sevis mājās uzņēma viesus, Ilona viņam bija līdzās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu