Sestdienas horoskops: 3. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mitja Mithans/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 3. decembrim.

AUNS

Aicini kompānijā draugus un dodies baudīt ziemas priekus. Slēpot, slidot, doties pārgājienā vai vienkārši savelt sniegavīrus. Vakarā omulīgs vakars pie karstas tējas tases.

VĒRSIS

Lieliska diena sabiedriskām aktivitātēm. Dodies uz prezentācijām, pasākumiem, draugu ballītēm – satiksi jaukus cilvēkus un būs jaunas, interesantas pazīšanās.

DVĪŅI

Aktīva diena. Dodies baudīt ziemu, sportiskas un kustīgas aktivitātes labu draugu kompānijā. Saimniecības darbi pagaidīs. Paliekot mājās, iespējami strīdiņi.

VĒZIS

Rāmi nesteidzīga un sirsnīga diena. Aizved savus mīļos uz sniegotām dabas takām vai vakariņās romantiskā krodziņā. Ja esi brīvs, tad iespējama sirdi saviļņojoša iepazīšanās.

LAUVA

Mīļas emocijas, aizraujoši piedzīvojumu, attiecību gleznā jaunas krāsas. Ja esi brīvs, tad visas iespējas satikt jauku cilvēku, ar kuru dalīties sirds siltumā.

JAUNAVA

Pirmajā vietā attiecību tēma. Sarīko kopā ar mīļoto sirsnīgu pasākumu, kas iedvesmo lielām lietām. Brīvajām ļaudīm kāda smaida dzirkstelīte var sirdī iedegt liesmu.

SVARI

Mājās sirsnīgas noskaņas, kopā ar savējiem jutīsies lieliski. Sirdslietās stabilu attiecību veidošanas un stiprināšanas laiks. Ļoti svarīgas morālās vērtības.

SKORPIONS

Ar prieku ķersies pie saimniecības darbiem, lutināsi savus mīļos, aicināsi ciemos draugus. Brīvajām sirdīm simpātiju dzirkstelītes. Baudi romantisku gaisotni.

STRĒLNIEKS

Pēc straujās darba nedēļas jāatpūšas. Rīta cēlienu vislabāk pavadīt vienatnē: izgulies, iemalko kafiju gultā, paskati kādu izklaides raidījumu. Kad saule sāk slīdēt aiz horizonta, sarīko savējiem intelektuālo spēļu vakaru.

MEŽĀZIS

Svarīga sirdslietu tēma: prāts domīgs, bet sirds alkst neparastus piedzīvojumus. Ja vajag skatu no malas, izrunājies ar labāko draugu vai draudzeni – cilvēku, kura viedoklim tu uzticies.

ŪDENSVĪRS

Sarīko pasākumu ar draugiem vai brauc ar ģimeni slēpot, apmeklē amatnieku tirdziņus vai kultūras pasākumu. Brīvajiem cilvēkiem intriģējoši sirdslietu piedzīvojumi, bet nevajag neko sasteigt.

ZIVIS

Iepriecini sevi ar kultūras pasākuma apmeklējumu, satiecies ar draugiem, parūpējies par saviem mīļajiem. Ja mājās izceļas strīdi, saglabā mieru un vēsu prātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu