Otrdienas horoskops: 6. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: everst/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 6. decembrim.

AUNS

Ja ikdienas darbos rodas šķēršļi, tie tevi nebiedē. Tieši otrādi – stiprina pārliecību par saviem spēkiem un liek profesionālisma latiņu pacelt vēl augstāk. Parādīsi, uz ko esi spējīgs.

VĒRSIS

Vajadzētu izvērtēt iepriekšējās vienošanās. Varbūt vari gūt kādu papildus bonusu, varbūt jārunā par lielāku finansējumu. Veiksmīgs laiks sponsoru un atbalstītāju atrašanai jauniem projektiem.

DVĪŅI

Iespējams, secināsi, ka pietrūkst specifisku zināšanu profesionālajā jomā, bet tā nav nelaime - piesakies kursos, meklē informāciju tīmeklī vai izpēti ziemas uzņemšanas iespējas augstskolās.

VĒZIS

Piņķerīga diena. Darbi kavējas un kādas ieceres izjūk no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tas ļoti tracinās, jo esi kārtīgs un atbildīgs cilvēks. Nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt.

LAUVA

Gribēsi sarīkot diskusiju, kā kolektīvām strādāt ražīgāk, taču tam diez vai būs rezultāts. Labāk mierīgi dari pats savus darbus un pievērsies karjerai vai privātajam biznesam.

JAUNAVA

Naudas lietās iespējama kāda kavēšanās, taču ar apdomīgumu nostabilizēsi finanšu stāvokli. Šodien svarīga arī prasme uzklausīt, iedziļināties, sadarboties.

SVARI

Ja esošā situācija nepamierina, lūkojies pēc izdevīgākiem variantiem. Nevajag dzīvot rutīnā tikai tāpēc, ka tā varbūt ir stabilāk. Iespējams, jāapgūst jaunas iemaņas, bet tā nav problēma.

SKORPIONS

Svarīgas naudas lietas. Tēriņos jābūt apdomīgam un jāsargās padoties atlaižu kārdinājumam. Iespējams, preces akcijas cena ir tā pati, kas nesen vēl bija pilnā. Esi vērīgs.

STRĒLNIEKS

Jaunas pazīšanās novērtē ar kritisku skatu, ne katrs labs cilvēks uzreiz ir sirsnīgākais draugs vai lieliskākais darījumu partneris. Pagaidām savas ieceres neapspried ne ar vienu.

MEŽĀZIS

Piemērots laiks mācībām, komandējumiem un informācijas apmaiņai. Var rasties pastiprināta interese par garīgām un filozofiskām tēmām un pasaules lietu kārtību.

ŪDENSVĪRS

Daudz darba un kādā brīdī piktosies: kāpēc tas viss jādara man?! Rūpīgi saplāno laiku, lai visu vari paspēt. Rezultāti priecēs, turklāt var atklāties, ka tev ir lieliska intuīcija naudas lietās.

ZIVIS

Liela uzmanība pievēršama finansēm - iespējami gan pēkšņi ienākumi, gan negaidīti izdevumi. Vakarā noderīga domu apmaiņa ar cilvēkiem, kurus uzskati par autoritātēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu