Bertāns otro maču pēc kārtas paliek "sausā"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otro spēli pēc kārtas neguva punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, bet viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" pirmdien svinēja uzvaru pret Rietumu konferences līdervienību Fīniskas "Suns".

Dalasieši savā laukumā bija pārāki ar 130:111 (33:15, 34:26, 29:34, 34:36), tiekot pie otrās uzvaras pēc kārtas un trešā panākuma pēdējos četros mačos.

Bertāns laukumā devās noslēdzošajā ceturtdaļas izskaņā, kad "Mavericks" atradās vadībā ar 118:97. Latviešu basketbolists laukumā pavadīja noslēdzošās divas minūtes un 25 sekundes, metienus pa grozu neizpildīja, neizcēlās arī citās statistiskas ailītēs, spēli noslēdzot ar +/- rādītāju -2.

Dalasas vienībā Luka Dončičs izcēlās ar 33 punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm un sešām atlēkušajām bumbām zem groziem, kamēr Spensera Dinvidija kontā 21 punktus, bet Kristians Vuds tika pie 18 punktiem.

"Suns" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Deandre Eitons, bet 14 punkti, desmit rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas Kamerona Peina kontā.

"Mavericks" ar 12 uzvarām 23 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto pozīciju, bet "Suns" ar izcīnītiem 16 panākumiem un astoņiem zaudējumiem joprojām ir pirmajā vietā.

Nākamo maču Dalasas vienība aizvadīs otrdien, kad izbraukumā tiksies ar Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu