Četras Zodiaka zīmes, kas ir enerģijas vampīri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Astrologi nosaukuši četrus Zodiaka zīmju pārstāvjus, kuri biežāk nekā citi provocē konfliktus un negatīvās enerģijas uzliesmojumus.

LAUVA

Lauvas, kā jau uguns stihijas pārstāvji, bieži rīkojas impulsīvi. Šie cilvēki cenšas izcelties pūļa vidū un vienmēr vēlas būt labāki par citiem. Bieži vien šīs zīmes pārstāvji sava sliktā garastāvokļa dēļ tīši sadusmo citus. Tiklīdz viņu "upuris" izrādīs negatīvu reakciju, Lauvas sāks no tā baroties.

SKORPIONS

Skorpions tiek uzskatīts par atriebīgāko un bīstamāko Zodiaka zīmi. Turklāt šī Zodiaka zīme ir īstens enerģijas vampīrs. Skorpioni var ilgstoši dzīties pēc izvēlētā cilvēka. Ja pretinieks vardarbīgi reaģēs uz provokācijām un sāks izvairīties un baidīties, viņš kļūs par ideālu Skorpiona vampīra upuri.

ŪDENSVĪRS

Šķietami nekaitīgie Ūdensvīri arī nokļuvuši "enerģijas vampīru" sarakstā. Šie cilvēki ir spējīgi novest sarunu biedru, mēģinot sevi apliecināt uz viņa rēķina. Viņu dabā ir emocionāli "izrēķināties".

AUNS

Arī aktīvie un apburošie Auni bieži vien iet vampīrisma ceļu. Mīlestības aizsegā slēpjas prasīgi, valdonīgi un stipras gribas cilvēki. Viņu "upuri" bieži ir draugi vai ģimenes locekļi, no kuriem viņi prasa uzmanību, mīlestību un enerģiju. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var viegli izprovocēt konfliktu aiz garlaicības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu