VIDEO "Mēs nevienam naudu neprasām!" Galkins brīdina par krāpniekiem, kuri izmanto viņa un Pugačovas vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ alla_orfey

Krievu šovmenis, humorists un TV raidījumu vadītājs Maksims Galkins sociālajos tīklos ziņo par krāpniecību, kurā izmantots gan viņa, gan sievas Allas vārds. 

Galkins video stāstīja, ka krāpnieki viņa un viņas sievas Allas Pugačovas vārdā raksta no dažādiem numuriem ar lūgumu palīdzēt un pārskaitīt naudu.

"Krāpšanas gadījumi manā un Allas vārdā ir kļuvuši biežāki. Krāpnieki raksta mūsu draugiem un kolēģiem no dažādiem tālruņiem. Viņi lūdz, lai pārskaita naudu. Mēs nevienam naudu neprasām!" uzsver Maksims Galkins.

Viņš norādīja, ka ne viņš, ne Alla Pugačova šādus lūgumus nav izteikuši. Taču daudzi viņu draugi izrādījās atsaucīgi un ticēja, un pat pārskaitījuši naudu krāpniekiem.

Galkins atkārtoti uzsvēra, ka tas ir krāpnieku darbs:

"Mēs ar Allu naudu neprasījām un neprasīsim. Lūdzu, sargiet savu naudu."

"Apollo.lv" jau vēstīja, Alla Pugačova pameta Krieviju un kopā ar bērniem aizlidoja uz Izraēlu. Daļu vasaras viņi pavadīja Latvijā, Jūrmalā. Maksims Galkins sniedza vairākus koncertus Latvijā, bet vēlāk devās koncerttūrē pa visu Eiropu. Pugačova Galkina prombūtnes laikā, kad dzīvoja Jūrmalā, apmeklēja vairākus saviesīgus pasākumus.

Vēlāk Maksims Galkins tika pievienots Krievijas "ārvalstu aģentu" sarakstam, Pugačova iestājās par savu vīru un lūdza varasiestādes arī viņu pievienot "ārvalstu aģentu" sarakstiem. Pēdējā informācija liecina, ka nu visa ģimene atrodas Izraēlā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu