Par "Rīgas namu" valdes priekšsēdētāju apstiprināta Sleže

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baiba Beatrise Sleže.
Baiba Beatrise Sleže. Foto: Lita Krone/LETA

Pašvaldības SIA "Rīgas nami" padome par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju apstiprinājusi Baibu Beatrisi Sleži, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Konkursā uz valdes priekšsēdētāja amatu piedalījās 17 pretendenti.

Sleže līdz šim pildījusi valdes locekles pienākumus AS "Lido grupa" un "TV3 group Latvia" to restrukturizācijas periodā. Padomes vērtējumā viņas pieredze uzņēmumu restrukturizācijā un pārmaiņu vadībā, korporatīvās pārvaldības un darbības efektivitātes uzlabošanā būs par pamatu "Rīgas namu" kā efektīva un augstas kvalitātes pakalpojumu sniedzēja reputācijas stiprināšanā.

Uz divu pārējo valdes locekļu vakancēm finanšu vadības un īpašumu pārvaldības jomā tuvākajā laikā tiks izsludināts jauns konkurss.

Sleže darbu jaunajā amatā uzsāks nākamā gada 2.janvārī. Pagaidu valdes locekļa amatā no 2.janvāra uz laiku līdz jaunā konkursa rezultātu apstiprināšanai padome apstiprinājusi "Rīgas namu" Nekustamo īpašumu pārvaldības departamenta vadītāju, bijušo SIA "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētāju Agru Langušu.

Apstiprinot Langušu par pagaidu valdes locekli, padome esot ņēmusi vērā sasniegtos rezultātus "Rīgas Centrāltirgus" darba efektivitātes uzlabošanā, kā arī darba pieredzi VAS "Valsts nekustamie īpašumi" un privātā sektorā nekustamo īpašumu attīstības jomā.

Langušas kompetencē būs nekustamo īpašumu apsaimniekošana, pārvaldība un šo darbības procesu efektivitātes uzlabošana.

Šī gada 1.novembrī noslēdzās pašvaldības kapitālsabiedrību SIA "Rīgas pilsētbūvnieks", SIA "Rīgas centrāltirgus" un SIA "Rīgas serviss" reorganizācija, tās pievienojot "Rīgas namiem". Apvienotais uzņēmums ir Latvijā lielākais pašvaldībai piederošo īpašumu, galvaspilsētas iestāžu apsaimniekotājs, kā arī telpu iznomātājs un jauno projektu attīstītājs.

Pēc apvienošanas "Rīgas namos" strādā vairāk nekā 600 darbinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu