Dziedātāja Patriša atklāti par attiecībām ar bundzinieku Edgaru Viļumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ patrishamusic

Jaunā mūziķe Patrīcija Ksenija Kuprijanoviča, kas plašākai publikai zināma kā Patriša (Patrisha), rubrikā "Kad satiekas viņš un viņa" pastāstīja detaļas par savām attiecībām ar grupas "Triānas parks" bundzinieku Edgaru Viļumu.

Viņas mīļotais vīrietis Edgars ir par 13 gadiem vecāks. Abi saskatījušies jau tad, kad meitenei bijuši vien 15 gadi. "Triānas parks" bundziniekam šāds gadu slieksnis neesot traucējis, jo viņam Patrīcija allaž likusies nobriedusi.

Patrīcija atklāj, ka mīļotais dod viņai sajūtu, ka viņa ir mīlēta un saprasta. Lai gan attiecības sākuši, kad Patrīcija vēl bija vien padsmitniece, viņa teic, ka viss noticis dabiski. Turklāt viņš bijis atbalsts grūtā dzīves posmā. "Viņš bija viens no tiem cilvēkiem, kurš man palīdzēja tikt ārā no bedres, kurā biju," atceroties mobingu skolā, saka dziedātāja.

Viņa uzskata, ka tā ir liela mīlestība apvienojumā ar pateicību. Patrīcija domā, ka, esot ar cilvēku ilgstošās attiecībās, tās nevar pastāvēt bez mīlestības. 

Mūziķe arī uzsver, ka ir droša par šīm attiecībām: "Es jūtos ļoti pārliecināta par šīm attiecībām - par šo cilvēku. Es viņam ļoti uzticos. Es zinu, kāds viņš ir. Man nav jautājuma zīmes par to, ka kaut kas varētu noiet greizi."

Viņa atklāti pasaka, ka ir gatava ar Edgaru nodzīvot visu atlikušo mūžu, un ir pārliecināta, ka tas ir abpusēji. "Mans dzīves sapnis vienmēr ir bijis satikt vienu vienīgo cilvēku, ar kuru pavadīt visu dzīvi kopā."

Vaicāta, kas ir tas, kas viņu piesaistījis partnerī, dziedātāja saka: "Mani noteikti uzrunāja garie, tumšie mati. Un arī tas, kas viņš arī ir mūziķis. Mani vienmēr piesaistījuši bundzinieki, nezinu, kāpēc."

Dziedātāja neslēpj, ka savu privāto dzīvi nevēlas afišēt, un tas nav tāpēc, ka viņai būtu kauns. "Tās ir lietas, kas saistās ar mani un manu cilvēku. Tas ir tas, ko mēs izvēlamies turēt tikai starp mums, tā ir mūsu mīlestība. Kāpēc man būtu jāiet un jāstāsta par viņu visiem?"

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu