VIDEO ⟩ Katastrofa pret citu latvieti - Merzļikins nāk uz maiņu un piedzīvo smagu sagrāvi pret "Sabres"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Smagu zaudējumu aizvadītās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda.

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 4:9 (0:6, 2:3, 2:0) piekāpās Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo "Sabres".

Šajā spēlē pamatīgu vārtsargu rokādi izveica "Blue Jackets" galvenais treneris Breds Lārsens. Spēli vārtos sāka Jonass Korpisalo, bet pēc trīs zaudētām ripām spēles astotajā minūtē viņa vietā stājās Merzļikins.

Diemžēl labāk neveicās arī latviešu hokejistam, kurš zaudēja sešas ripas, atvairot 15 no 21 pretinieku metiena (71,4%). Pirms trešā perioda sākuma vārtos atkal atgriezās Korpisalo, kurš šajā spēlē tika galā ar sešiem no deviņiem pretinieku raidījumiem (66,7%).

Pretinieku rindās Zemgus Girgensons uz ledus pavadīja 15 minūtes un 18 sekundes (1:03 mazākumā), kuru laikā viņš atzīmējās ar diviem spēka paņēmieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Video: "Blue Jackets" - "Sabres" mača spilgtākie momenti

Merzļikins pēc atgūšanās no savainojuma laukumā atgriezās trešdienas mačā pret Pitsburgas "Penguins". Tajā mačā viņu pārspēja arī latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers.

"Blue Jackets" ar 18 punktiem 25 mačos ieņem pēdējo vietu Metropolitēna divīzijā un arī kopumā Austrumu konferencē.

"Sabres" ar 25 punktiem 26 spēlēs ierindojas pirmspēdējā vietā Atlantijas divīzijā, kas Austrumu konferencē dod 13. pozīciju starp 16 klubiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu