Nikolajs Puzikovs: Nav tik vienkārši būt slavenībai un atrast otro pusīti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Makare/LETA

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs joprojām ir sievas meklējumos. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Puzikovs pastāstīja, kā viņam veicas mīlas frontē.

Nikolajs ir nospraudis mērķi - līdz 35 gadu vecumam viņam ir jākļūst par precētu vīru. Viņš jau iepriekš teicis, ka aktīvi strādās pie tā, lai atrastu savu mūža mīlestību. Vaicāts, ko viņš dara lietas labā, Puzikovs atbild: "Šobrīd es vairs neizmantoju tās interneta lietotnes, kā, piemēram, "Tinder" un visus pārējos.

Es pirms kāda laika pamēģināju un aplauzos. Tā kā esmu atpazīstams, mani nopietni neuztver, domā, ka tas ir viltus profils. Esmu pat ticis izjokots. 

Nav tik vienkārši būt slavenībai un atrast otro pusīti, kuri būtu nopietni nolūki." Viņš pastāstīja, ka dāmas no viņa baidās. Baidās tādā ziņā, ka attiecības nebūs tik privātas, kā tas būtu tad, ja viņš nebūtu atpazīstams. 

Puzikovs sirdsdāmu mēģina atrast, apmeklējot arī dažādus pasākumus. Arī klubus viņš apmeklē. Viņš dāmām iesaka nākt uz viņa koncertiem un būt drosmīgām, viņu uzrunājot. 

Vasarā sarunā ar "Apollo.lv" Puzikovs pastāstīja, ko meklē potenciālajā partnerī: "Es vēlos satikt sievieti, kura ir sirsnīga, vienmēr padomā par otru un, galvenais, kura mani mīlēs un atbalstīs, un sekos līdzi lietām, kas man ir svarīgas. Tas ir ļoti svarīgi.

Galvenais, lai ir labs cilvēks, es negribu draudzēties ar sliktu cilvēku, kā, piemēram, ar noziedznieci vai narkomāni."

Kas attiecas uz Puzikova darba sfēru, pavisam nesen tika atspoguļoti nelāgi notikumi. Presē parādījās informācija, ka Iekšējās drošības birojs (IDB) ir rosinājis sākt kriminālvajāšanu pret kādu Rīgas reģiona pārvaldes teritoriālās struktūrvienības amatpersonu par neizpaužamu ziņu, kas nav valsts noslēpums, izpaušanu privātpersonai.

Pirmstiesas izmeklēšanas gaitā IDB noskaidrojis, ka amatpersona, izmantojot dienesta pienākumu pildīšanai paredzētās informācijas sistēmas, ieguva informāciju par tai zināmas personas atrašanos meklēšanā kādā policijas lietvedībā esošā kriminālprocesā un iegūto informāciju izpauda minētajai privātpersonai. Informācijas izpaušanas rezultātā apgrūtināta pierādījumu iegūšana kriminālprocesa mērķu sasniegšanai.

Minētajai Valsts policijas amatpersonai saistībā ar notikušo ir piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi, tostarp uz laiku aizliegums pildīt noteikta amata pienākumus.

Atbilstoši Krimināllikumam par neizpaužamu ziņu izpaušanu policistam draud brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīga brīvības atņemšana, probācijas uzraudzība, sabiedriskais darbs vai naudas sods.

Laikraksts "Latvijas Avīze" vēstīja, ka

aizdomās turētais šajā lietā ir Ogres iecirkņa inspektors Puzikovs, kurš kādam reperim atklājis, ka viņš izsludināts meklēšanā.

Pēc "Latvijas Avīzes" ziņām, šovbiznesā strādājošajam vīrietim "pašam vien zināmu apsvērumu dēļ" bija radušās aizdomas, ka viņš varētu būt izsludināts policijas meklēšanā, tāpēc viņš vērsies pēc palīdzības pie Puzikova, kurš, lai izpalīdzētu reperim, izmantojot sev pieejamās datubāzes, pārliecinājies, ka tā tiešām ir, un informējis viņu par to, tādējādi dodot iespēju sagatavoties procesuālajām darbībām, lai advokāta pavadībā pats ierastos pie izmeklētāja uz nopratināšanu.

Kriminālprocesā, kurā apsūdzēts konkrētais reperis, šobrīd sākta tiesas izmeklēšana. Viņš apsūdzēts par to, ka nodarbojies ar Covid-19 viltus sertifikātu rūpalu - piedāvājis sertifikātus iegūt bez potēšanās, ja klients maksātu par tiem 750 eiro gabalā. 350 eiro viņš esot paturējis sev, bet pārējā summa sadalīta starp citiem viltus sertifikātu biznesā iesaistītajiem, kuru vidū bijusi arī diplomēta medicīnas māsa. Mūziķis šo apsūdzību kategoriski neatzīst un savu vainu noliedz.

Puzikovs, taujāts, vai IDB pret viņu sācis lietu, atbildēja, ka viņš tādu informāciju nevarot izpaust, vienlaikus paužot nostāju, ka nekādu noziedzīgu nodarījumu neesot izdarījis.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu