Olgas Kambalas meita tikusi pie sadarbības ar vienu no pasaulē ietekmīgākajiem modes zīmoliem "Chanel" (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Trīs meitu māmiņa Olga Kambala ir lepna par savām meitām. Vidējā meita Loreta strādā par modeli Taivānā. Jaunākajā "Slavenības. Bez filtra" epizodē abas sazvanās, un Loreta pastāsta patīkamus jaunumus, par kuriem Olga ir ļoti lepna.

"Viņa dzīvo krutāko pusaudža dzīvi," saka Olga.

Loreta pastāstīja mammai, ka bijusi uz kastingu (atlasi) vienam no pasaulē ietekmīgākajiem modes zīmoliem "Chanel". 

"Esmu ļoti lepna par saviem bērniem, bet es nekad viņas nekur nelielu, bet es jūtos tik lepna, ka mans bērns aizgāja uz "Chanel" kastingu."

Mamma lūdza meitai vairāk pastāstīt par lielo notikumu, uz ko Loreta atbildēja pavisam vienkārši, nepievēršot tam lielu vērību: "Neko, normāli. Vajadzēja pateikt savu vārdu, garumu, no kādas aģentūras esi, no kuras valsts. Pēc tam viņi filmēja video ar pozēšanu un staigāšanu pa mēli."

Olga paskaidro, ka tas noteikti būs privāts pasākums. "Tas nozīmē, ka modes nams rīko skati saviem turīgajiem klientiem un modeles rāda šiem klientiem jauno kolekciju."

Meita paskaidro, ka modeles prezentēs kosmētiku. 

Lai gan Olga savu meitu nav redzējusi kādu laiku, viņa uzskata, ka meitenei ir jāpaliek vēl Taivānā: "Es gribētu, lai viņa pagarina līgumu, lai nebrauc mājās, jo mājās var iestrēgt - draugi, draudzenes, savas darīšanas - var nosist no mērķa, tāpēc labāk dzīvot Taivānā."

Aplūkojot Loretas sociālos tīklus, redzams, ka meitene sevi piesaka kā Loretu Kambalu. Olga jau iepriekš stāstīja, ka visas trīs meitas grasās pieņemt Kambalas uzvārdu. Vecākā meita Lukērija jau to izdarīja, sasniedzot pilngadību. 

Sarežģījumus abām pārējām meitām sagādāja meiteņu tētis, kurš Olgai pieprasīja samaksu par piekrišanu, lai meitas pārietu jaunā vīra uzvārdā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu