Neticamas pārvērtības un patiesības stunda. Klāt "Caur ērkšķiem uz…" lielais fināls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Klāt TV sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektās sezonas lielais fināls. Jau šovakar, 8. decembrī, skatītāji uzzinās, kura no dāmām - Kristīne, Madara vai Marija - kļūs par uzvarētāju.

Gatavojoties projekta noslēgumam, finālistu trio piedzīvojušas sievišķīgu lutināšanu un spilgtas pārvērtības – gan izvēloties tērpus modes apģērbu veikalā, kur izvēršas pa dažai labai drāmai, jo kleitas absolūti nav "Ērkšķu" meiteņu iecienītākais apģērbs, gan saceļot īstu furoru Siguldas skaistumkopšanas salonā.

Tur finālistes izbauda plašu emociju un notikumu gammu – frizēšanu, grimēšanu, skropstu pieaudzēšanu un pat pīrsingu, kā arī vaksāciju. Smiekli mijas ar asarām, bet sajūsma par jauno tēlu – ar strīdiem un – vai tiešām gaistošu mīlestību Marijas un Kristīnes starpā?

Kā modes dāmas sajutīsies visas "Ērkšķu" finālistes, taču īpaši spilgti jaunajā tēlā mirdzēs Marija. Iepriekš viņa priekšroku deva puiciskam, pat vīrišķīgam stilam, taču nu, ar koši iekrāsotiem matiem, perfektu grimu un sievišķīgu apģērbu, viņa uzplaukusi no jauna!

Ieraugot sevi spogulī, Marija knapi valda asaras un nespēj noticēt, ka tā patiesi ir viņa. "Tie ir divi dažādi cilvēki – tāda, kā es biju, un tas, ko redzu tagad. Es sevi nevaru atpazīt. Domāju, ka arī turpmāk turpināšu krāsoties," sirsnīgi saka Marija, kura ar savām pārvērtībām pamanījusies saraudināt visu brīnumaino pārvērtību komandu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dažas dienas pirms sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." fināla pārraides TV ekrānos viena no dalībniecēm vietnē "TikTok" šķietami nopludināja fināla rezultātus.

Kas par to sakāms sociālā projekta producentei Aijai Strazdiņai-Ratinskai, lasi zemāk.

Kura no trim dāmām kļūs par "Caur ērkšķiem uz…" piektās, jubilejas sezonas uzvarētāju, to uzzināsim jau šovakar. Uzzināsim arī to, vai Gunita teica patiesību.

Šova finālistes: 

Madara

Madara ir 24 gadus veca sieviete no Rēzeknes. Kopš 18 gadu vecuma dzīvi pavadījusi ieslodzījumā.

"Ērkšķos" nonāca uzreiz pēc priekšlaicīgas atbrīvošanas. Alkoholu sākusi lietot jau 11 gadu vecumā, bet vēlāk, draugu un kompānijas mudināta, izmēģinājusi arī narkotiskās vielas. Nesavaldīgais raksturs bieži sagādājis nepatikšanas pašai un citiem. Viņa sapņo par mūziķes karjeru, cer iegūt autovadītājas apliecību un atrast darbu medicīnas jomā.

Madara
Madara Foto: publicitātes

Marija

Marija ir 27 gadus veca sieviete no Ventspils. Atmiņas par ģimeni Marijai saistās ar sitieniem, mērdēšanu badā, abortu un to, kā māte viņu atdāvina svešai sievietei.

Piedzīvotais ietekmējis ne tikai Marijas pašapziņu, bet arī attiecības ar apkārtējiem – viņa ir ekspresīva un izjūt pašsavaldības trūkumu. Kā vienu no dzīves lielākajiem triecieniem Marija min tēva zaudējumu. Viņa sapņo spoguļattēlā kādu dienu saskatīt sevī sievieti.

Marija
Marija Foto: publicitātes

Kristīne

Kristīne ir 28 gadus veca sieviete no Aizkraukles. Viņa ir trīs bērnu māmiņa. Kad bērni nolikti pie miera, viņas vakari nav iedomājami bez vairākām pudelēm alkohola.

Kopš mamma viņu bērnībā pameta, Kristīne ilgojas pēc mātes mīlestības. Piedzīvojusi seksuālu vardarbību un dzīvi bērnunamā. Sapņo tikt galā ar atkarību no alkohola un celt iedragāto pašapziņu.

Kristīne
Kristīne Foto: publicitātes

Bet pēc nedēļas skaties projekta speciālizlaidumu, kas atklās, kā šobrīd dzīvo “Caur ērkšķiem uz..” dalībnieces un kādu pārmaiņu priekšā viņas nonākušas?

Zemāk skaties košu video ar "Ērkšķu" finālistu pirmajām emocijām pēc pārvērtībām, kur nobirst ne viena vien asara.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu