Katrīne Sauliete par to, ka jūtas daudz jaunāka, nekā ir patiesībā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ queen_kachinja

Influencere Katrīne Sauliete novembrī nosvinēja savu 38. dzimšanas dienu. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Katrīne atklāja, kādi ir viņas skaistuma noslēpumi un, vai viņai ir bail novecot.

"Tas cipars, kas ir manā pasē, neatbilst manai personībai," saka Sauliete. Tas ne vienmēr esot labi, jo reizēm bērnišķīgums "nāk ārā".

Turklāt viņas topošais vīrs ir jaunāks par viņu, tāpēc, viņasprāt, ir jātur līdzi. Sauliete šobrīd jūtas 31 gadu veca. Viņa atklāja, ka, pienākot 33. dzimšanas dienai, neesot vairs gribējusi skaitīt.

Vaicāta, vai viņai ir bail novecot, Katrīne atbild, ka viņas izskats novērš bailes, jo viņai patīk tas, ko redz spogulī. 

Katrīne dalījās ar saviem skaistuma ieročiem, lai saglabātu jaunību: "Kosmetologu jāsāk apmeklēt jau no agra vecuma. Jaunību var saglabāt ar masāžām, neko nešpricējot, lai gan neesmu arī pret šo. Esmu par visu, kas pašai patīk." Viņa iedrošina sievietes darīt to, kas viņām tīk, un nedomāt, ko par to domās citi. 

Viņa arī atbildēja, ko nekad nedarītu skaistumā vārdā: "Fillerus vaigos, tas ir ļoti populāri krievu sievietēm. Viņas visas izskatās vienādi."

Runājot par to, ko sevī ir uzlabojusi, viņa neslēpj, ka veikusi krūšu palielināšanu, ar ko dalījusies arī soctīklos. Viņa vairākkārt uzsvēra arī to, ka topošais vīrs Pēteris viņu mīl tādu, kāda viņa ir, - ar plus 10 kilogramiem vai mīnus 10 kilogramiem. Vaicāta, vai vīrieša dēļ veiktu sevī uzlabojumus, viņa ir kategoriska: "Nē, tie ir tikai un vienīgi mani lēmumi. Tā ir mana dzīve, mans ķermenis, un tev ir jāmīl mani tādu, kāda esmu!" pārliecināta ir Katrīne.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Katrīne šī gada 3. maijā ar pilotu Pēteri Vasiļevski nosvinēja kopābūšanas otro gadadienu. Un šī gada novembrī saņēma bildinājumu pašā Eifeļa torņa priekšā.

Pazīstamā influencere ir hokejista Kaspara Saulieša bijusī sieva. Viņiem ir kopīgas divas meitas.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu