"Dievs žēlīgs, ja viņam nepatīk pretinieks..." No kuriem trim cīkstoņiem ir bail pat UFC bosam?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AFP/SCANPIX

UFC boss Deina Vaits sarunā ar Pediju Pimbletu atklājis, kuri cīkstoņi viņam šķiet paši biedējošākie.

Promotējot šajā nedēļas nogalē gaidāmo Pimbleta cīņu, Vaits ar pašu cīkstoni atsēdās uz sarunu.

Viens no šīs sarunas tematiem bija trīs biedējošākie vīri UFC. Vaits piedalās arī simboliskajās svēršanas ceremonijās, kurās konkrēto dueļu cīkstoņi tiekas aci pret aci, līdz ar to viņam ne reizi vien ir nācies fiziski jaukties pa vidu potenciālam cīkstoņu konfliktam.

Kā pirmo Vaits izcēla par Melno zvēru dēvēto smagā svara cīkstoni Deriku Luisu, kurš savā UFC karjerā ir iemantojis reputāciju kā ļoti smaga sitiena īpašnieks.

Foto: AFP/SCANPIX

"Kad Deriks Luiss nāk uz tikšanos ar pretinieku, tikai viens aspekts viņu padara mazāk biedējošu - viņa humora izjūta. Reizēm Deriks ir smieklīgs. Bet Dievs žēlīgs, ja viņam nepatīk pretinieks un tu tur esi pa vidu... Vienreiz es mēģināju ielīst starp viņu un pretinieku. Tikpat labi varēju nemaz necensties," sacīja Vaits.

Nākamais Vaita sarakstā ir, iespējams, visu laiku labākais MMA cīkstonis Džons Džounss, kurš joprojām nav piedzīvojis debiju smagā svara divīzijā. Līdz šim Vaitam ir nācies sastrādāties ar pirmā smagā svara kategorijas Džounsu. Nav šaubu, ka smagā svara Džounss izskatās krietni iespaidīgāk.

Vaits Džounsu par biedējošu nosauca, jo, viņaprāt, šis cīkstonis esot pārdabisks atlēts.

Visbeidzot, Vaits izcēla nesen kronēto vidējā svara cīkstoni Aleksu Pereiru, kurš titulcīņā ar piektā raunda nokautu pārspēja savu ilggadējo sāncensi Izraelu Adesanju. Ari interneta vidē cilvēki komentāros ir norādījuši, ka tieši brazīlieša "caururbjošais" skatiens ir pats biedējošākais.

"Viens no biedējošākajiem čaļiem ir Alekss Pereira. Viņš atgādina aukstasinīgu slepkavu. Ja man jāsaka bez ilgākas domāšanas, tad šie ir tie trīs puiši, kas nāk prātā," sacīja Vaits.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu