Pugačova iekļauta pasaules ietekmīgāko sieviešu sarakstā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ alla_orfey

Britu apraides korporācija BBC publicējusi savu ikgadējo 100 ietekmīgāko un iedvesmojošāko sieviešu sarakstu. Arī krievu estrādes dziedātāja Alla Pugačova tajā iekļuvusi.

"Pasaule ir piedzīvojusi ievērojamu progresu cīņā par sieviešu piekļuvi izglītībai un finansiālo neatkarību. Tomēr vardarbība ģimenē joprojām ir liela problēma daudzās valstīs," Pugačova sacīja BBC.

Alla Pugačova ir pārdevusi vairāk nekā 250 miljonus ierakstu. Viņas repertuārā ir vairāk nekā 500 dziesmu un 100 albumu. Viņu pamatoti sauc par "krievu popmūzikas karalieni". Viņa jau sen kļuvusi par leģendu, pazīstama ar savu tīro mecosoprānu, taču, kā zināms, tagad Pugačova vairs nekoncertē Krievijā.

BBC uzsver, ka dīva vairākkārt saņēmusi apbalvojumus Krievijā, taču tajā pašā laikā iestājusies pret valdību. Viņa arī savā "Instagram" lapā ar 3,6 miljoniem sekotāju publicēja ziņojumu, kurā nosodīja karu Ukrainā. Reakcijas uz viņu svārstījās no uzslavām līdz apsūdzībām nodevībā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Alla Pugačova pameta Krieviju un kopā ar bērniem aizlidoja uz Izraēlu. Daļu vasaras viņi pavadīja Latvijā, Jūrmalā. Viņas vīrs Maksims Galkins sniedza vairākus koncertus Latvijā, bet vēlāk devās koncerttūrē pa visu Eiropu. Pugačova Galkina prombūtnes laikā, kad dzīvoja Jūrmalā, apmeklēja vairākus saviesīgus pasākumus.

Vēlāk Maksims Galkins tika pievienots Krievijas "ārvalstu aģentu" sarakstam, Pugačova iestājās par savu vīru un lūdza varasiestādes arī viņu pievienot "ārvalstu aģentu" sarakstiem.

Pēdējā informācija liecina, ka nu visa ģimene atrodas Izraēlā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu