Naktī uz sestdienu gaiss atdzisīs līdz -15 grādiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Sestdien laiks būs mākoņains, debesis skaidrosies vien vietām, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Naktī būs mainīgs mākoņu daudzums, tā aizritēs bez ievērojamiem nokrišņiem. Pūšot lēnam vējam, daudzviet veidosies migla ar redzamību līdz 200-500 metriem, veidosies sarma. Termometra stabiņš noslīdēs līdz pat -15 grādu atzīmei, siltāk būs vien rajonos ar lielāku mākoņu daudzumu, kur temperatūra nepārsniegs -5 līdz -10 grādus.

Sestdien jūras piekrastē sagaidāms sniegs. Autovadītājiem jābūt piesardzīgiem - atsevišķos posmos ceļi būs slideni, kā arī vietām saglabāsies migla ar redzamību 500 līdz 1000 metri. Minimālā gaisa temperatūra sagaidāma -4 līdz -9 grādi, siltāk būs dienvidaustrumos, kur termometra stabiņš nenoslīdēs zemāk par -2 līdz -4 grādiem.

Rīgā naktī debesis palaikam skaidrosies, nokrišņi nav gaidāmi. Vējš būs lēns, un veidosies migla ar redzamību 500-1000 metri, kā arī sarma. Minimālā gaisa temperatūra būs ap -10 grādiem.

Galvaspilsētā dienā mākoņu sega aizklās debesis, tomēr nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra gaidāma -6 līdz -7 grādi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu