Meklēja mīlestību, nokļuva orgānu tirgotāja nagos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ChameleonsEye/Shutterstock

51 gadu vecā meksikāniete Blanka Arellano meklēja mīlestību. Pēc iepazīšanās ar vīrieti no Peru tiešsaistes spēļu lietotnē, viņa aizlidoja uz Peru, lai viņu satiktu. Bija sajūta, ka viņš varētu būt īstais... Atpakaļ viņa vairs neatgriezās. Portāla "Insider" stāstam nav laimīgu beigu. 

Pirms nepilniem diviem mēnešiem Blanka Arellano bija priecīga, spārnota un mazliet iemīlējusies. 31. oktobrī viņa lidoja uz Limu, Peru galvaspilsētu, lai satiktos ar 37 gadus veco peruāni Huanu Pablo Džesu Viljafuerti. Jau pāris mēnešus bija noritējusi intensīva sarakste. Romantiska sarakste! 

Peruānis viņu sagaidīja lidostā un viņi devās uz pludmales pilsētu Huačo, kur dzīvoja Viljafuerte. Tieši no turienes viņa 7. novembrī sazinājās ar ģimeni. Toreiz viņa runāja pa telefonu ar savu brāļameitu Karlu Arellano un teica, ka attiecības ar Viljafuerti ir burvīgas un ka viņai šķiet, ka ir iemīlējusies.

Pēc tam iestājās klusums, ar Arellano divas nedēļas vairs nebija nekādu sakaru. Viņas brāļameita vietnē "Twitter" sauca pēc palīdzības.

"Nekad nedomāju, ka nonākšu šādā situācijā, taču šodien es lūdzu jūsu atbalstu, lai izplatītu šo ziņu un atrastu vienu no manas dzīves vismīļākajiem un svarīgākajiem cilvēkiem. Mana tante Blanka Olīvija Arellano pazuda pirmdien, 7. novembrī, Peru. Mēs baidāmies par viņas dzīvību," teikts ierakstā.

Pēc viņas ģimenes teiktā, Arellano un Villafuerte bija tiešsaistes attiecībās vairākus mēnešus pirms viņa devās uz Peru. Viņa ģimenei bieži stāstīja par savām jaunajām attiecībām un teica, ka ir laimīga.

Kad viņa aizbrauca uz Peru un sev neraksturīgi pārtrauca kontaktēties ar ģimeni divas nedēļas, viņas brāļameita Karla bija pirmā, kurai radās aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā.

Brāļameita sazinājās ar Villafuerti, jo viņš galu galā bija vienīgais, kuru Arellano svešajā valstī pazina. Vīrieša atbildes bija tādas, kas ģimenē radīja paniku.

Arellano brāļameita dalījās ekrānuzņēmumā no savas sākotnējās sarunas ar Viljafuerti, kur viņa jautāja peruānim, vai viņš varētu lūgt tantei piezvanīt ģimenei.

"Vai viņai viss kārtībā?" jautāja uztrauktā brāļameita.

Viljafuerte sacīja, ka pārtraucis sazināties ar Arellano jau pirms vairākām dienām. Viņš sacīja: "Viņa nolēma, ka pametīs mani, jo es nevarēju viņai piedāvāt tādu dzīvi, kādu viņa vēlējās. Viņai kļuva garlaicīgi, un viņa devās prom, lai nopirktu lidmašīnas biļeti un lidotu atpakaļ uz Meksiku."

Pēdējā saziņas reizē ar Arellano ģimeni, Villafuerte saka: "Es ceru, ka viņai viss kārtībā, bet mana loma viņas dzīvē ir beigusies. Es vairs neko par viņu nezinu un to saku ar skumjām. Esmu pārliecināts, ka viņas telefons nedarbojas vai arī baterijas izlādējušās. Ceru, ka viņa drīz būs mājās."

Peru varas iestādes sāka izmeklēšanu pēc tam, kad ieraksts, kurā ģimene sazinās ar Villafuerti, sociālajos tīklos tika kopīgots tūkstošiem reižu. 10. novembrī viņi saskārās ar baisu atklājumu.

Huačo pludmalē tika atrasts nogriezts pirksts. Pirksta gals bija nogriezts, bet uz pirksta joprojām bija sudraba gredzens.

Dienu vēlāk varas iestādes atrada galvu bez sejas un pēc tam roku. Nākamajā dienā tajā pašā pludmalē tika izskalots cilvēka rumpis bez iekšējiem orgāniem.

Izmeklētāji galu galā identificēja ķermeņa daļas, kas piederēja Arellano. Ģimene atpazina viņas gredzenu, kas joprojām bija uz krastā izskalotā pirksta.

17. novembrī Peru varas iestādes arestēja Villafuerti kā galveno aizdomās turamo meksikānietes Arellano slepkavībā.

"Huans Pablo Villafuerte tika arestēts saistībā ar apsūdzībām cilvēku orgānu tirdzniecībā," preses konferencē sacīja Peru ģenerālprokurors.

Tiek ziņots, ka medicīnas skolas students Villafuerte vairākas dienas pēc Arellano pazušanas publicēja "TikTok" videoklipus ar cilvēka orgāniem. Izmeklētāji sacīja, ka visā viņa dzīvoklī atraduši asins pēdas.

Līdzīgs gadījums nesen tika atklāts Kolumbijā pēc tam, kad kāds Kalifornijas iedzīvotājs devās uz šo Dienvidamerikas valsti, lai satiktos ar kādu, ar ko iepazinies vietnē "Tinder". Pēc tam, kad ģimenes locekļi un draugi 10. novembrī ziņoja par viņa pazušanu, Pola Ngujena līķis tika atrasts Medeljinas pilsētā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu