Medijs: Argentīnieši pusfinālā demonstrēšot "netīru" futbolu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Argentīnas izlases futbolisti
Argentīnas izlases futbolisti Foto: SIPA/Scanpix

Argentīnas futbola valstsvienība gaidāmajam Pasaules kausa izcīņas pusfināla mačam Horvātiju sagatavojusi "netīras" spēles plānu, vēsta horvātu lielākais sporta izdevums "Sportske Novosti".

Horvātija - Argentīna Lūseilā tiksies otrdien plkst. 21 pēc Latvijas laika.

"Mums atklāja, ka kāds Eiropas klubā spēlējošs argentīnietis saviem komandas biedriem atzinies, ka viņiem tika dots uzdevums provocēt horvātus. Viņi saņēmuši norādījumus, kā izsist horvātus no ritma. Šis futbolists spēlē Argentīnas izlases sākumsastāvā, viņš ir pārliecināts, ka Horvātija tiks salauzta un sakauta jau pēc spēlētām 60 minūtēm," vēsta laikraksts.

Bukmeikeri par spēles favorītu uzskata Argentīnu.

Ceturtdaļfinālā Horvātijas izlase ar 1:1 (0:0, 0:0, 1:1, 11 m - 4:2) pēcspēles sitienos bija pārāka par pieckārtējo šo sacensību uzvarētāju Brazīliju.

Savukārt Argentīna ar 2:2 (1:0, 1:2, 0:0, 11 m - 4:3) pēcspēles sitienos pārspēja Nīderlandi.

"Argentīnieši uzskata, ka vairākiem mūsu puišiem ir vāji nervi, ka viņi nespēs savaldīties pēc grūdieniem, sitieniem, turēšanas, aizvainojošām frāzēm par radiniekiem un tamlīdzīgi. Trīs argentīnieši saņēmuši īpašus norādījumus, kā izprovocēt trīs horvātu spēlētājus, kurus viņi uzskata par vājāko psiholoģisko posmu komandā," raksta "Sportske Novosti".

Otrajā pusfināla pārī Maroka spēkiem mērosies ar 2018. gada Pasaules kausa uzvarētāju Franciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu