"Kurš var pateikt, kā ir pareizi?" Maksims Busels vieš skaidrību, kurai sievietei pieder viņa sirds

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ maximbusel

Daļa fanu joprojām netiek skaidrībā, kas īsti ir šova "Dejo ar zvaigzni" čempionu - M. Čehova Rīgas krievu teātra aktiera Maksima Busela un viņa pārinieces Jelizavetas Manijas - starpā. Aktieris Busels izdevumam "Kas Jauns" pastāsta vairāk par savu privāto dzīvi.

Lai gan jau iepriekš izskanēja, ka Maksimam ir draudzene Elīna, ar kuru romantiska saikne vieno jau 12 gadus, tomēr deju šovā karstasinīgais skūpsts ar Lizu un romantiskās dejas lika domāt par to, ka, iespējams, šovā uzvirmojusi mīlestība.

Abi arī pēc fināla izvairīgi atbildēja uz uzdoto jautājumu, vai ārpus šova ir pāris. Liza teica: "Mēs esam laimīgi tagad. Vienkārši esam laimīgi!" Viņai pievienojās Maksims, sakot: "Ne velti izvēlējāmies dziesmu no filmas "LaLaLand"! Tur ir par kaut ko bezgalīgu. Mēs tikai mīlestību varam nosaukt par bezgalīgu. Tas tagad tiešām ir bezgalīgi un mūžīgi!"

Noslēdzoties šovam, sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" Maksims pastāstīja, ka viņa sirds ir aizņemta.

Viņš izstāstīja sīkāk par savām attiecībām ar mākslinieci Elīnu Arbidāni. Ar Elīnu Maksims iepazinies pirms divpadsmit gadiem internetā. "Pirmo reizi tikāmies Rīgas autoostā, kur viņa atbrauca no Liepājas. Tas bija tāds klikšķis – no pirmā acu uzmetiena! Tā viņa katru piektdienu uzreiz pēc skolas brauca uz Rīgu, es viņu sagaidīju autoostā ar ziediem, līdz svētdienas vakaram laiku pavadījām abi Rīgā."

Rīgā sāktā kopdzīve gan drīz izirusi, kaut gan Maksims draudzeni pat bildinājis. Elīna apprecējusies, bet ne ar viņu. "Es sāku tā mācīties akadēmijā, ka atslēdzos no visa dzīvē, esmu darbaholiķis. Attiecības pārtraucām, un tad Elīna satika citu cilvēku, ar ko apprecējās.

Jā, biju ļoti greizsirdīgs, nenovēlu nevienam iziet cauri tādām sāpēm,

bet spēju nonākt līdz tam attiecību līmenim, kurā priecājies, ka otrs jūtas laimīgs," atklāts ir Maksims.

Pēc trim gadiem Elīna izšķīrusies, un Maksims ar viņu atkal saticies kā pirmo reizi. "Tā ir kāda nesaprotama enerģija. Katra satikšanās man ir kā izveseļošanās. Jā, arī pēc tam bijušas drāmas, bet esam tās pārvarējuši, atrodot veidu, kā dzīvi baudīt kopā, nevis ciest.

Man nav tiesību ar savu darba grafiku turēt kādu cilvēku pie sevis, es ļoti apzināti izvēlējos karjeru.

Tas ir skumji, bet vienlaikus skaisti. Un, iespējams, tieši šie iekšējie konflikti palīdz manā darbā, jo spēju tos izdzīvot, veidojot tēlus."

Aktieris paskaidro, ka abi ar Elīnu iekārtojušies tā, ka dzīvo atsevišķi katrs pēc sava dienas režīma (Elīna ir cīrulis, Maksims – pūce), bet satiekas, lai baudītu dzīvi.

Aktieris atklāja, ka fiziski ir brīvs cilvēks, bet viņa sirds nav brīva. "Varbūt tas kādam izklausās dīvaini. Bet kurš var pateikt, kā ir pareizi?"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Maksims un dejotāja Liza ir šīs sezonas "Dejo ar zvaigzni" čempioni, kuri ieguva galveno balvu - 15 tūkstošus eiro.

Par to, kā uzvarētāji plāno naudu tērēt, lasi zemāk.

Pilnu interviju lasi izdevuma "Kas Jauns 13. decembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu