Vēl viena traģēdija Katarā - dzīvību zaudējis PK apsardzes darbinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Katarā notiekošā Pasaules kausa finālturnīra laikā miris kāds kenijiešu vīrietis vārdā Džons Njue Kibue, vēsta CNN.

Decembra sākumā līdz plašākai publikai nonāca informācija, ka dzīvību turnīra gaitā zaudējis kāds arī darbinieks no Filipīnām. Šādu informāciju apstiprinājusi arī Filipīnu vēstniecība Katarā.

Tagad kļuvis zināms, ka pēc smagām traumām slimnīcā izdzisusi arī 24 gadus vecā kenijieša Džona Njues Kibues dzīvība.

Tiek ziņots, Kibue slimnīcā tika nogādāts ar smagām galvas traumām, lūzumiem, kā arī iegurņa lūzumu. Vīrieša māsa atklājusi, ka viņš smagos savainojumus guvis pēc kritiena no "Lusail" stadiona 8. stāva.

"Mums nav tādas naudas, lai tiesātos, bet mēs gribam zināt, kas notika. Mums tā arī nav atsūtīts attēls, lai mēs varētu apskatīties, no kāda augstuma viņš krita. Mēs gribam zināt, kādēļ viņš mira," sarunā ar CNN sacījusi vīrieša māsa.

Pasaules kausa orgkomiteja nedēļas sākumā ziņoja par Kibues nelaimes gadījumu, norādot, ka viņa tuvinieki saņemšot "iespaidīgu kompensāciju, kā arī visu naudu, kas viņam vēl neesot izmaksāta". Tagad orgkomiteja ir nākusi klajā ar oficiālu paziņojumu.

"Ar nožēlu ziņojam, ka, neskatoties uz mediķu centieniem, viņš pēc trīs dienām intensīvajā aprūpē mira," teikts paziņojumā.

Jau pirms finālturnīra sākuma ārzemju medijos izskanēja informācija par aptuveni 6500 viesstrādniekiem, kuri PK infrastruktūras sagatavošanas procesā zaudēja dzīvību. Pati Katara šādus skaitļus ir noliegusi, norādot, ka bojā gājušo skaits ir aptuveni 500 cilvēku robežās.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu