Brīvā Ieva Brante pauž vēl brīvākus uzskatus par attiecībām un laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ibrante

Rīgas domes deputāte, juriste un aktīva dzīvesveida piekritēja Ieva Brante, viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas" rubrikā pie Valda Meldera, pauž brīvus uzskatus par attiecībām un laulību.

"Sekss, iemīlēšanās un laulība ir trīs dažādas lietas .Ja tu spēj tās apvienot, esi veiksmīgākais cilvēks pasaulē" 

– šādu drosmīgu secinājumu pauž Brante. Viņa arī piebilst, ka kopdzīvei bez laulības saitēm ir virkne priekšrocību.

Brante nav arī pret seksu pirmajā randiņā. "Nu varbūt vecumā līdz 25 gadiem vēl var pietēlot to klīrību, ka pirmajā randiņā tikai buča uz vaiga un viss. Bet vēlāk, kad sasniegta zināma brieduma pakāpe, kad saproti, ka tev viņš patīk, ja tu redzi, ka viņam ir tīri apavi un viņš ieinteresēti skatās uz tavu dekoltē, – nu kāpēc gan ne?"

Raidījuma vadītājs Valdis Melderis, šķiet, nav radis saņemt šāda veida atbildes no dāmām, un ir pat mazliet samulsis. Uz viņa jautājumu, vai tad vārdu vismaz nevajadzētu noskaidrot pirms metas intīmās attiecībās ar teju svešinieku, tiek saņemta ne reizi vien dzirdēta atbilde no Brantes šajā sarunā: "Priekš kam?!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Ieva atkal ir brīvas sievietes statusā. Viņa dalījās arī to, kāpēc laulība izjuka: "Es biju godīga un godīgi teicu, ka mans dzīves ritms ir atšķirīgs, es joprojām tevi mīlu un cienu un tu esi labs cilvēks, taču es pazīstu simtiem labu un gudru cilvēku, bet ar viņiem kopā nedzīvoju. Tā ir godīga attieksme pret sevi.

Es ar sevi netirgojos. Es gribu tā, lai man ir labāk, kā man ir ērtāk. Tā ir tikai tava atbildība, laime, veiksme, tava izvēle."

Vairāk skaties 1188.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu