Aktrise Marija Bērziņa atklāti par to, kāpēc tik ilgi atlika ģimenes veidošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa (42) intervijā žurnālam "Patiesā Dzīve" stāsta par darbu un ģimeni, kā šīs abas lietas izdodas savienot. Viņa atklāti pastāstīja arī to, kāpēc tik ilgi atlikusi ģimenes veidošanu.

"Es ļoti ilgi briestu, pēc tam plaukstu, tad ziedu. Viss, kas tagad nāk pie manis, ir nosacīti pavēlu. Man ļoti nepatīk mūsdienās tik populārais vārds apzinātība, bet kaut kas tajā ir, jo līdz 25 gadiem esmu dzīvojusi impulsīvi un spontāni," pārdomās dalās Bērziņa.

Kā zināms, Marija šī gada martā 41 gada vecumā laida pasaulē pirmdzimto. Lai gan dēls vēl mazs, Marija ir atsākusi strādāt.

Viegli gan neesot, un, kā saka Bērziņa, ja būtu izvēles iespējas, viņa, visticamāk, kādu laiku to nedarītu. "Atzīšos, pirms šīs ziemas finansiālu apsvērumu dēļ būtu nedaudz neprāts visiem pateikt nē. Taču te ir divas lietas. Ja man bebis būtu atnācis divdesmit gados, droši vien šobrīd būtu ļoti paniska sajūta. Būtu bail, ka kaut kas paies garām. No otras puses, arī

bebja tik ilgi nebija, jo bija bail, ka kaut kas paies garām."

"Ir cilvēki, kuri grib izveidot ģimeni jau jaunībā, bet es, jāsaka, par to pamatīgāk domāju beidzamos piecus gadus," atzīstas aktrise.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktrises mīļotais ir Salaspils jauktā kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis, ar kuru Marijai ir attiecības jau trīs gadus. Abus vieno interese par lībiešiem un to vēsturi.

Bērziņa gan līdz šim nav bijusi precētas sievas statusā. Viņa iepriekš stāstīja, vai plāno mainīt savu statusu: "Kopš vadu kāzas – un manā kontā ir apmēram 40 novadītas kāzas –, man arvien mazāk gribas precēties.

Zinu, ka zīmogs pasē ne kaut ko atrisina, ne palīdz. Stabilitātes sajūtai un Dieva priekšā – jā, domāju, tas tiks izdarīts."

Vairāk lasi izdevuma "Patiesā Dzīve" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu