FOTO ⟩ Degvielas drudzis Latvijā: vairākās DUS veidojas milzīgas rindas, traucēta sabiedriskā transporta satiksme (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @Haris87_/Twitter.com

Ceturtdienas pēcpusdienā vairākās degvielas uzpildes stacijās Latvijā vērojamas garas automašīnu rindas, ziņo aculiecinieki.

Plkst. 15:28 "Rīgas Satiksme" pavēstīja, ka sakarā ar rindām pie degvielas uzpildes stacijām aizkavējas arī sabiedriskais transports, dažiem maršrutiem aizkavējoties pat 40 minūtes.

Soctīklu lietotāji ziņo, ka dažās DUS Rīgā rindā jāstāv aptuveni 30-40 minūtes.

Aculiecinieki ziņo, ka aptuveni pusstundu garā rindā jāstāv arī pie DUS Valmierā un Ogrē.

Jau ziņots, ka reaģējot uz "Circle K Latvia" lēmumu ceturtdien uz dažām stundām samazināt degvielas cenu par 15 centiem litrā, uzņēmumi "Neste Latvia", "Virši-A" un "Viada Latvija" paziņoja par līdzīgu akciju, kas pieejama tikai šodien.

Piemēram, "Circle K Latvija" piedāvājums būs spēkā tikai 2022. gada 15. decembrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 visās "Circle K Latvia" degvielas uzpildes stacijās.

"Neste" tikai šodien visās Neste DUS laikā no 13:00 līdz 17:00 samazināta cena degvielai par 15 centiem litrā. Izmantojot Rimi karti, degvielas lietotāja kopējais ieguvums ir 20 centi litrā. Savukārt Neste privāto karšu lietotāju kopējais ieguvums būs 21,5 centri litrā," komentē uzņēmums.

Arī AS "Viada Baltija" paziņojis, ka visās "Viada" DUS šodien ar klientu karti 10 centu atlaide par katru degvielas litru.

Visbeidzot ar līdzīgu paziņojumu nācis klajā arī degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums AS "Virši-A", paziņojot, ka šodien no 10.00 līdz 17.00 gaidāma "īpaši zema cena", teikts uzņēmuma paziņojumā soctīklos.

Rindas pie Teikas "Nestes".
Rindas pie Teikas "Nestes". Foto: Apollo aculiecinieks
Foto: Apollo aculiecinieks
Foto: Apollo aculiecinieks

"Twitter" lietotāji ziņo un reaģē par rindām uz DUS Latvijā:

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu