VIDEO ⟩ "Tas bija manā vēlmju sarakstā jau ilgu laiku." Igaunis izmanto iespēju un slēpo pašā Tallinas sirdī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijas galvaspilsētu Tallinu ir noklājusi pamatīga sniega kārta. Kāds igaunis šo izmantojis kā iespēju nodoties slēpošanas priekiem pašā pilsētas sirdī, vēsta igauņu medijs "Limon". 

Lieliskais video guvis arī ārvalstu uzmanību. To publicējuši vairāki populāri konti, tostarp arī "BBC Weather" "Twitter" konts,  kam ir vairāk nekā pusmiljons sekotāju.

Kā ziņo portāls ERR, video redzamais slēpotājs ir Tallinas Universitātes antropoloģijas pasniedzējs Jonas Plans.

"Tas bija manā vēlmju sarakstā jau ilgu laiku. Es gaidīju īsto brīdi," skaidroja Plans, atzīstot, ka nobrauciens nav bijis grūts.

Plāns komentēja, ka ir ļoti priecīgs par sniegu galvaspilsētas ielās, un atzina, ka par braukšanu tur lejā domājis jau gadiem. "Esmu tur gājis un domāju, ka tā būtu lieliska vieta, kur slēpot, kad ir daudz sniega," viņš teica.

"Es ilgu laiku dzīvoju Kanādā, un sniega vētras tur bija izplatītas. Tajā pašā laikā sniega tīrīšana varbūt nebija tik laba kā pie mums. Toreiz vienīgais veids, kā pārvietoties, bija ar slēpēm," sacīja slēpotājs.

Plans sacīja, ka nezina konkrētā videoklipa autoru, taču viņš sacīja, ka daži cilvēki viņa aktivitāti filmējuši ar saviem tālruņiem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu