Dziedātājs Mārtiņš Kanters atklāj, kāpēc pieņēma sievas dzimtas uzvārdu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ martinskanters

Dziedātājs Mārtiņš Kanters (iepriekš Ruskis), viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāj savu iepazīšanās stāstu ar sievu Žaneti. Viņš arī pastāstīja, kā ģimene tika pie uzvārda, ar kuru nepiedzima ne Mārtiņš, ne Žanete.

Kā izrādās, abi iepazinušies populārajā iepazīšanās vietnē "Tinder". Mārtiņš lietotni rādījis draugam, un tā arī topošo sieviņu ieraudzījis ekrānā.

Žanete nav zinājusi, ka Mārtiņš ir dziedātājs. "Viņa nezināja, bet viņas mamma zināja. Un mamma stāstīja, kas es tāds esmu un kur esmu piedalījies."

Vaicāts, kas Žanetē savaldzinājis, viņš saka: "Mums bija ļoti interesanta sarakste, tā turpinājās vairākas dienas, līdz norunājām tikšanos. Atceros, ka norunātajā vietā biju ieradies laicīgi, es viņu sagaidīju, un drīz vien pēc tam es pateicu kaut ko, kas lika viņai pasmaidīt, viņa ieskatījās man acīs, un es burtiski izkusu.

Man jau pirmajā tikšanās reizē bija sajūta, ka es vairāk gribu būt ar šo cilvēku."

"Kas vēl ir interesanti. Līdz tam man bija svarīgi, kāda cilvēkam ir balss, jo, ja man nepatīk, es nevaru komunicēt ar šo cilvēku. Es biju satraucies par to, jo sarunas bija tik jaukas, viņa ir tik izskatīga, un tad es domāju, kaut nu viņai nebūtu riebīga balss," nosmej Mārtiņš.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Mārtiņš Ruskis pirms pieciem gadiem apprecējās ar politoloģijas studenti Žaneti Dinsbergu, un abi pieņēma Žanetes dzimtas uzvārdu Kanters.

Arī par uzvārda maiņu viņam ir īpašs stāsts - izrādās, ka viņš labu laiku nav juties kā Ruskis, pat pirms iepazīšanās ar sievu vēlējies uzvārdu mainīt. Bet tad, kad pieteicies pirmais bērniņš, viņam bijusi sajūta, ka jaunā ģimene rada dzimtu. "Mums bija sajūta, ka dibinām kaut ko jaunu, mēs izgājām cauri uzvārdiem gan manā, gan Žanetes dzimtā. Atlasījām sešus variantus, bet, kad izskanēja Kanters, mēs zinājām, ka tas ir mūsu.

Uzvārds nav izdomāts, tas ir no manas sievas dzimtas. Sieva piedzima ar citu uzvārdu, proti, Dinsberga, un pirms kāzām viņai bija jānomaina to uz Kantere, un arī es to varēju izdarīt pēc kāzām.

Bija tā sajūta, ka tas ir mūsu uzvārds."

Viņi noslēguši arī laulāto mantisko attiecību līgumu. Vairāk par lēmumu lasiet zemāk.

2021. gadā mūziķis paziņoja, ka nolēmis mainīt skatuves vārdu un turpmāk klausītājiem būs pazīstams ar vārdu Mārtiņš Kanters.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu