"Esmu laimīga." "Ērkšķu" Madara uzsākusi attiecības ar dāmu no projekta filmēšanas komandas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nupat TV ekrānos noslēgusies "Caur ērkšķiem uz..." piektā sezona. Dāmas atkal sanāca kopā, lai pastāstītu, kā rit dzīve pus gadu pēc šova. Šova uzvarētājas Madaras dzīve mainījusi teju par 180 grādiem. Viņa ne vien piepildījusi sapni par mūziku, bet ir arī iemīlējusies. 

Madara Timošilova klausītāju vērtējumam nodevusi savu pirmo singlu "Mans stāsts". Dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Madara, un tajā saklausāmi notikumi un pārdomas no pašas pieredzētā.

Madara atklāja, ka šobrīd ir laimīgi iemīlējusies, un viņas izredzētā ir no projekta filmēšanas komandas. Madara raidījuma laikā bija tik emocionāla, stāstot par savām dzīves pārmaiņām, ka no prieka pār vaigiem lija laimes asaras.

"Bez "Ērkšķiem" es nespētu pilnvērtīgi sākt dzīvot brīvībā. Es ļoti baidījos no sabiedrības reakcijas, jo esmu taču bijusī ieslodzītā. Taču, par laimi, saskāros ar atbalstu un prieku, ka esmu mainījusies.

Ir tik patīkami, ja tev uzticas, tas man dod stimulu neapstāties un iet uz priekšu. Negribu nevienu pievilt un to nedarīšu!" apņēmīgi teica Madara.

Madara arī soctīklos pieminējusi savu otro pusīti, rakstot paldies vārdus: "Tu esi mans balsts, mans plecs." 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pus gadu pēc šova "Ērkšķu" dalībnieces sanāca kopā, lai pastāstītu, kā mainījusies viņu dzīve pēc šova. Gājis kā pa kalniem un lejām, un ne visām izdevies savā dzīvē ieviest pozitīvas pārmaiņas.

Zemāk lasiet "Caur ērkšķiem uz…" Madaras stāsts pirms nonākšanas šovā.

Pēdējos vairāk nekā piecus gadus jeb visu dzīvi kopš 18 gadu vecuma sasniegšanas Madara pavadījusi apcietinājumā. Enerģiskajai "Ērkšķu" projekta dalībniecei Madarai ir tikai 24 gadi, bet savā agrajā vecumā viņa piedzīvojusi vairāk dramatisku notikumu nekā sirmu vecumu sasniegušie, taču šādu pieredzi nenovēl nevienam. Arī šobrīd pilnīgi brīva meitene vēl nav – nonākot šova filmēšanas laukumā pa taisno no cietuma, viņas pārvietošanās tiek stingri uzraudzīta ar īpašu aproci.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu