"Jutos kā tāds nocirsts zars." Patmalniece atklāj ceļojuma uz Malaiziju drūmās aizkulises (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceļojums uz Malaiziju ir populārā TV šova "Četri uz koferiem" pēdējais sezonas piedzīvojums, un tajā devās kolorīta kompānija – modes māksliniece Elita Patmalniece, pašmāju dragqueen Amuna Davis, mūziķis Ansis Klintsons un bijusī veselības ministre Ilze Vinķele. Nu māksliniece Elita Patmalniece atklāti runā par šova aizkulisēm.

Patmalniece intervijā žurnālam "Ieva" atklāj: "Pirmajā dienā visi norunājām – neesam taču tik stulbi, mēs nesastrīdēsimies! Un tad... sastrīdējāmies."

"Jo katrs ir citāds. Viens ir jaunās paaudzes cilvēks – selfiju karalis Amuna Davis, kurš visu laiku grib tikai bildēties. [Mūziķis] Ansis Klintsons atkal citāds, tad mēs divas – katra ar savu raksturu. Un beigās bija diezgan tā...

Dāvis man uzbrauca, ka es esot bērnišķīga, krītot uz nerviem. Ilze Viņķele pēc tam teica, ka man vajag vairāk pastāvēt par sevi, nevajag visiem piekāpties.

Bet nu – es tur dabūju pa mizu un jutos kā tāds nocirsts zars."

Vaicāta, ko viņa sapratusi pati par sevi, māksliniece atbild: "Ka esmu arī diezgan haotisks cilvēks. Man domas skrien tik ātri, ka es – ko domāju, to runāju. Māsa man pēc tam teica, ka nevajag tā, jo viņi jau mani nepazīst. Cilvēki nevarēja tam izsekot, beigās bija psiholoģiskā spriedze.

Kopā tās bija desmit dienas, katrs bija atbildīgs par savu divu dienu programmu, un tas tiešām bija stress. Parasti ceļojumā tu ej un baudi, bet te man pirmo reizi bija pašai jāplāno kopējā divu dienu programma, bija jābūt atbildīgai, un tas bija liels stress. Beigās biju gandrīz beigta! Sapratu ne tikai to, ka nevajag teikt visu, ko domāju, bet arī – ka esmu šopaholiķe." 

Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele pēc šova paziņoja, ka pēc šāda ceļojuma viņa jūtoties spējīga atvērt psihoterapijas praksi. Vaicāta, vai bija tik traki,

Pilnu interviju ar Elitu Patmalnieci lasi žurnāla "Ieva" 14. decembra numurā!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu