Alla Pugačova atbild faniem, kā pacieš ģimenes vajāšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ alla_orfey

Krievijas estrādes dziedātāja Alla Pugačova, kura pametusi dzimteni, savā "Instagram" rakstīja, kā tiek galā negācijām, ko saņem viņas ģimene. 

Pugačova raksta: "Daudzi cilvēki man jautā, kā es paciešu mūsu ģimenes vajāšanu. Kā? Lūk, tā!" raksta dziedātāja.

Publiskojot foto ar skaistu dabas skatu, viņa raksta: "Tas ir skats no mana loga. Decembra debesis pār apsolīto zemi. Es skatos uz debesīm un saku: "Dievs! Piedodiet šiem nožēlojamajiem, samaitātajiem radījumiem, liekuļiem un meļiem, jo ​​viņi nezina, ko dara. Tas arī viss."

Šī nav pirmā reize, kad slavenā dziedātāja runā par iebiedēšanu, - oktobra sākumā viņa "Instagram" publiskoja ziņu saviem nelabvēļiem īsi pēc tam, kad lūdza Krievijas varasiestādes viņu iekļaut "ārvalstu aģentu" sarakstā.

Nesen tapa zināms, ka Pugačova atradusi jaunu veidu, kā palīdzēt Ukrainai, – tagad dziedātājas fani varēs apmeklēt viņas pili Grjazas ciemā, vēstīja ārzemju mediji. Ekskursijas laikā var redzēt, kā tur dzīvoja Alla Pugačova un Maksims Galkins.

Biļešu cena gan nav maza - 10 200 rubļu (154 eiro), taču Pugačova par ieņēmumiem plāno palīdzēt Ukrainai. Biļetē norādīts, ka ieņēmumi tiks novirzīti Ukrainas pirmās lēdijas Jeļenas Zeļenskas labdarības fondam.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Alla Pugačova pameta Krieviju un kopā ar bērniem aizlidoja uz Izraēlu. Daļu vasaras viņi pavadīja arī Latvijā, Jūrmalā. Viņas vīrs Maksims Galkins sniedza vairākus koncertus Latvijā, bet vēlāk devās koncerttūrē pa visu Eiropu. Pugačova Galkina prombūtnes laikā, kad dzīvoja Jūrmalā, apmeklēja vairākus saviesīgus pasākumus.

Vēlāk Maksims Galkins tika pievienots Krievijas "ārvalstu aģentu" sarakstam, Pugačova iestājās par savu vīru un lūdza varasiestādes arī viņu pievienot "ārvalstu aģentu" sarakstiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu