"Šis tiešām ir nežēlīgi..." Grobiņā atkritumu konteinerā atrod maisiņu, kurā izmisīgi ņaud kaķēni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dienvidkurzeme/Facebook

Svētdien, 17. decembrī, Grobiņā notikusi bezsirdīga nekrietnība. Ap plkst. 11.40 Dienvidkurzemes novada Pašvaldības policija saņēma ziņu, ka atkritumu konteinerī atrasts ar gumiju aizsiets auduma iepirkuma maisiņš, kurā izmisīgi ņaudēja aptuveni divus mēnešus veci kaķēni – kaķenīte un runčuks.

"Mazuļi nekavējoties nogādāti Grobiņas veterinārajā klīnikā, kur rūpes par tiem uzņēmās vetārste Ginta. Klīnikā kaķēnus sasildīja, ievadot speciālu šķidrumu, jo mazuļi bija ļoti pārsaluši.

Šobrīd abi mazie atradeņi joprojām atrodas klīnikā, ir paēduši, siltumā, aprūpēti un ļoti mīļi – visticamāk, līdz mēģinājumam no tiem tik nežēlīgā veidā atbrīvoties tie kādam bijuši mājas kaķīši," vēsta Dienvidkurzemes novads. 

Lai mazajiem minčiem nebūtu jānonāk dzīvnieku patversmē, novads meklē cilvēkus, kas tiem gribētu dot mājas un mīlestību. 

Tikmēr policija lūdz atsaukties ikvienu, kam varētu būt zināma jebkura informācija, lai palīdzētu atrast cilvēkus, kas paveikuši šo noziegumu pret kaķēniem

"Es daudz ko esmu redzējis saistībā ar cietsirdīgu attieksmi pret dzīvniekiem, bet šis bija tiešām nežēlīgi," tā pēc tam, kad kaķēni bija izglābti un drošībā, sacīja Mārtiņš Svars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu