"Tagad jādomā, kā par elektrību samaksāt." Magone Liedeskalna šokēta par jaunajiem rēķiniem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

"Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna neslēpj pārsteigumu par jaunajiem rēķiniem, kas ir pat divas reizes lielāki nekā iepriekš. Šur tur pie vainas arī aizmāršība, kā rezultātā mati ceļoties stāvus. Viņai ir skaidrs, ka turpmāk būs krietni jāsavelk josta, no daudz kā atsakoties. 

"Skarbi. Kāpums ir uz pusi. Saķer galvu un domā - lūpukrāsu jāaizmirst, nagulaku jāaizmirst, kleitu jaunu arī jāaizmirst. Malku nopirku, sanesta ir, tagad jādomā, kā par elektrību samaksāt," saka Magone.

Viņa atklāj, ka aizmāršības dēļ nav samaksājusi rēķinu pirms vairākiem mēnešiem, un par katru nesamaksāto dienu ir jāmaksā soda nauda.

"Rēķins ir tāda sīka vienība manā lielajā dzīves mutulī. Mēneši ātri paskrien, un nepaspēj ne attapties, kā esi nokavējis maksājuma datumu, nāk nākamais un krājas parāds. Es attapos tikai tad, kad klāt jau bija nākamais maksājums, un tad jau abi mēneši kopā, un papildus nāk klāt summa par katru kavēto dienu.

Nevienu jau neinteresē, bija vai nebija augustā tev nauda. Laime, ka man ir malkas apkure, nevis centrālā. Nezinu, uz kurieni tā pasaule brauc. Ar katru gadu arvien trakāk," pārdomās dalās Magone.

"Teikšu tā - es esmu laimīga, ka dzīvoju laukos.

Man pagrabā ir kaut kas, kūtī ir, pakrati vistu, izdēj olas. Sliktākajā gadījumā gaili "krikt" un veselu nedēļu lēni ēdot varam dzīvot," ar padomiem izdzīvošanas skolā dalās Magone.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu