Tepat kaimiņos notiks ULEB Eirolīgas finālčetrinieka mači

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Eirolīgas finālčetrinieka turnīrs šosezon tiks rīkots Lietuvas pilsētā Kauņā, kur mājo Rolanda Šmita pārstāvētā "Žalgiris" komanda, pirmdien paziņoja Eiropas prestižākā basketbola klubu turnīra rīkotāji.

Pusfināli norisināsies 19.maijā, bet fināls un spēle par trešo vietu - divas dienas vēlāk. Biļešu tirdzniecība uz finālčetrinieka turnīru platformā "f4tickets.com" sāksies 17.janvārī.

Kauņa vairākkārt pretendējusi uz "Final Four" rīkošanu un pirmo reizi ieguvusi tiesības rīkot labāko četru komandu turnīru.

Aizvadītajā sezonā Kauņas "Žalgiris" mājas spēlēs "Žalgirio Arena" bija trešais lielākais skatītāju skaits līgā, sasniedzot vidēji 7600 līdzjutējus spēlē. Savukārt pirms Covid-19 pandēmijas "Žalgiris" mājas spēlēm trīs gadus pēc kārtas bija vislabākie vidējie skatītāju skaita rādītāji.

2021./2022.gada sezonas finālčetrinieka spēles maijā notika Serbijas galvaspilsētas Belgradas "Štark Arena".

"Žalgiris" aizvadīto Eirolīgas sezonu noslēdza 15.vietā, bet Eirolīgas čempiona titulu Kauņas komanda ir izcīnījusi 1999.gadā. Šajā sezonā pēc 14 spēlēm Kauņas basketbolisti ar septiņām uzvarām ir devītajā vietā.

Tāpat pirmdien tika paziņots, ka 2024.gadā finālčetrinieka turnīrs norisināsies Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu