"Tad arī uzzināju, ka es esot nomiris." Savickis par tā rīta notikumiem, kad izplatījās viltus ziņas par viņa nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

8. decembra rītā medijiem tika izplatīta viltus informācija par "Itera Latvija" vadītāja Jura Savicka nāvi, kas tika publicēta arī virknē Latvijas mediju. Savickis izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja par tā rīta notikumiem.

Kad ziņa jau izplatījās tautās, pats Juris Savickis, neko ļaunu nenojauzdams, tai rītā izslēdzis skaņu savam telefonam, ģimenes lokā mājās rāmi brokastoja. Pēc tam viņš devās uz "Latvijas gāzi", kur todien bija paredzēta valdes sēde.

"Kad iegāju zālē, visi uz mani tā jocīgi skatījās," sarunā ar "Privāto Dzīvi" tagad atminas Savickis. "Pēc brīža viena sieviete sāka raudāt, visi nāca mani apskaut un apsveikt. Vaicāju kolēģiem: "Kas ar jums notiek!?" Tad arī uzzināju, ka jau iepriekšējā vakarā es esot nomiris... Cilvēkiem bija dubults šoks – gan par publicēto sēru ziņu, gan to, ka ierados sveiks un vesels," saka Juris.

Viņš atzina, ka visvairāk satraucies par tuviniekiem, kuri nezināja, ka izplatīta viltus ziņa.

Uzņēmējs atklāja, ka viņam esot vismaz trīs versijas, kā un kāpēc šāds ļauns joks ar viņu izspēlēts. "Skaidrs ir viens, ka vainīgo noteikti atradīsim. Man ir nopietni draugi, kas teica: "Mēs visu uzzināsim, atradīsim, un neģēļi, kas to speciāli izdarīja, tiks sodīti. Ja ne citādi, tad Dievs viņus noteikti sodīs.

"Domāju: ja kādam kaut kas nepatīk, tad atnāc, parunājamies! Bet šādi rīkoties..." sašutumu pauda Savickis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Savickis portālam TVNET norādīja, ka sazināsies ar juristu, lai izvērtētu, vai vērsties tiesā pret šī paziņojuma izplatītājiem.

"Kā tālāk rīkoties, vēl nezinu. Parunāsim ar juristiem un tad izlemsim," sacīja Savickis.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 13. decembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu