"Cata" trūkst autobusu vadītāju. Otrdien atcelti vairāki reisi (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autobuss. Ilustratīvs attēls.
Autobuss. Ilustratīvs attēls. Foto: Tero Vesalainen/Shutterstock.com

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ pasažieru pārvadātājs AS "Cata" otrdien, 20.decembrī, maršrutā Rīga-Vangaži un Rīga-Sigulda atcēlis kopumā astoņus reisus, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.

Tostarp kompānija atcēlusi reisu Vangaži-Garkalne-Rīga, kas izbrauc plkst.7.20, reisu Rīga-Garkalne-Vangaži, kas izbrauc plkst.8.50, reisu Sigulda-Rīga, kas izbrauc plkst.15.50, reisu Rīga-Vidzemes šoseja-Sigulda, kas izbrauc plkst.17.20, reisu Vangaži-Garkalne-Rīga, kas izbrauc plkst.19, reisu Rīga-Garkalne-Vangaži, kas izbrauc plkst.20.10, reisu Vangaži-Garkalne-Rīga, kas izbrauc plkst.20.30, un reisu Rīga-Garkalne-Vangaži, kas izbrauc plkst.22.20.

Jau vēstīts, ka "Cata" apgrozījums pērn bija 15,074 miljoni eiro, kas ir par 9,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,3 reizes - līdz 892 640 eiro. Regulārajos pasažieru pārvadājumos kompānija pērn pārvadāja kopumā 3,196 miljonus pasažieru, kas ir par 11,6% mazāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1991.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,497 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pēc "Cata" mājaslapā publiskotās informācijas, kompānijas akcionāri ir Aizkraukles, Cēsu, Limbažu, Ogres, Siguldas un Smiltenes novada pašvaldības, kā arī trīs privātie akcionāri.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu