Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Argentīnas fanes, kuras atkailinājās PK fināla laikā, izsprūk no barga soda (1)

Apollo.lv

Pēc Pasaules kausa fināla mača plašu popularitāti guva divas Argentīnas fanes, kuras pēc mača beigām tribīnēs atkailinājās. Tagad kļuvis zināms, ka abas sievietes tomēr ir izvairījušās no soda.

Argentīna svētdien, 18. decembrī, pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārspēja Franciju, izcīnot trešo Pasaules kausu savas valstsvienības vēsturē.

Pēc mača beigām divas fanes, priecājoties par Argentīnas uzvaru, novilka kreklus un atkailināja krūtis.

Abas sievietes nekavējoties tika izraidītas no stadiona, jo Katarā kā sievietēm tā vīriešiem ir jāievēro strikti ģērbšanās noteikumi. Nedz sievietes, nedz vīrieši nedrīkst atkailināt plecus un krūšu daļu. Tāpat nosegtiem jābūt arī ceļgaliem.

Iepriekš uz "naža asmens" staigāja arī bijusī "Miss Horvātija" Ivana Knolla, kura spēļu laikā arī atkailināja norādītās ķermeņa vietas, kā arī valkāja apspīlētu apģērbu, kas arī ir aizliegts.

Abām Argentīnas fanēm par atkailināšanos spēles laikā draudēja reāls cietumsods vai arī prāvs naudas sods vairāk nekā 2700 eiro apmērā.

Tomēr viena no sievietēm, savā "Instagram" kontā ar lietotājvārdu "@noe.dreams1" jau dienu pēc fināla īsajos stāstiņos publiskoja kadrus, kuros viņa kopā ar draudzeni atkal atrāda krūtis, kā arī ekrānšāviņus no dažādiem medijiem, kuros aprakstīta viņu atkailināsānās. Šajos stāstiņos redzams, kā viņas stadionā iesākto turpina darīt ārpus tā un arī viesnīcas numuriņā. Līdz ar to var secināt, ka sievietes nav arestētas, bet vienkārši tika izraidītas no stadiona.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu