Lionels Mesi pēc kļūšanas par pasaules čempionu gāzis vēl vienu iespaidīgu rekordu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas izlases kapteinis Lionels Mesi pēc triumfa Pasaules kausa finālturnīrā savam rezumē pievienojis arī kādu ar futbolu nesaistītu rekordu.

Esam pieraduši, ka Mesi vārds tiek locīts ar futbolu saistītu rekordu sakarā. Visvairāk "Balon d'Or" trofeju, visvairāk vārtu vienā kalendārajā gadā utt. 

Tagad Mesi pieder arī sociālo mediju rekords - argentīnietis var lepoties "Instagram" ierakstu, kuram visvairāk lietotāju nospieduši atzīmi "patīk", pārspējot šo ierakstu, kas tika izveidots jau 2019. gadā.

Mesi šo iespaidīgo atzīmi izdevās sasniegt ar ierakstu par triumfu Pasaules kausa finālturnīrā.

"Pasaules čempioni! Par to esmu sapņojis tik daudz reižu. To vēlējos tik ļoti, ka joprojām nespēju noticēt. Liels paldies manai ģimenei, visiem, kas mani atbalstīja un visiem, kas mums ticēja. Vēlreiz parādījām, ka mēs, argentīnieši, kad cīnāmies kopā spējam sasniegt to, ko vēlamies. Šis ir visas komandas nopelns. Komanda ir pāri visām individuālajām personībām. Tā ir cīņa par kopīgu sapni, kas bija arī visu argentīniešu sapnis. Mēs to paveicām! Aiziet Argentīna! Tiksimies pavisam drīz," teikts Mesi "Instagram" ierakstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu