Elīna Didrihsone nonākusi sociālā dienesta redzeslokā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone saviem sekotājiem "Instagram" atklāja, ka nonākusi sociālā dienesta redzeslokā. Tas, iespējams, noticis pēc tam, kad plašu rezonansi sabiedrībā izraisīja Didrihsones publiskotais video ar dēlu. 

Didrihsone kopā ar vīru gatavojas pārsteigt savus sekotājus, daloties savā darba pieredzē. Viņa otrdienas, 20. decembra, vakarā atklāja vēl kādu faktu -

viņai nāksies skaidroties sociālajam dienestam.

Pagaidām plašākus komentārus par radušos nepatīkamo situāciju viņa nesniedz, kamēr viss nav noskaidrojies, taču Didrihsone sola arī par šo pieredzi pastāstīt gaidāmajā video rullītī.

Didrihsone šķietami izprot atpazīstamības neglīto pusi, taču, viņasprāt, iesaistīt tajā dēlu ir nepieļaujami. "Tas reāli nav okey. Tikai tamdēļ, ka esi atpazīstams..."

Didrihsone pauž sašutumu, ka dienesta resursi tiek šādā veidā izmantoti, jo, viņasprāt, Latvijā ir daudz ģimeņu, kur patiešām vajadzētu iejaukties sociālajam dienestam.

Viņa neslēpj, ka par to, ka nonākusi sociālā dienesta redzeslokā, ir nepatīkami runāt, taču uzsver, ka šis ir heiteru darbs. "Man ir reāli kauns runāt par šādām tēmām, par sociālo dienestu un to, ka manam bērnam kaut kas it kā nav okey..."

"Man reāli ir kauns. Kauns, un tas viss tādēļ, ka tu esi atpazīstams."

Influencere ir pārsteigta, cik daudz cilvēkiem ir brīva laika, lai rakstītu iesniegumus dažādām valsts iestādēm par viņas ģimeni.

Viņa pastāstīja arī par kovidlaiku, kad visā valstī bija ierobežojumi, teju katru pārdienu biežākie viesi veikalā bija policisti, pārbaudot, vai tiešām Didrihsonu veikals ir slēgts klātienes apmeklētājiem. "Katru trešo dienu pie mums brauca policija pārbaudīt. Kāpēc? Jo viņiem visu laiku zvanīja un teica, ka mēs strādājam. Viņi brauca un darīja savu darbu atbildīgi, bet cilvēki - jūs nopietni?"

Didrihsone gan asaras nebirdina, viņa jau nākamajos īsajos stāstiņos turpina atrādīt sava veikala kolekciju.

 "Apollo.lv" jau vēstīja, ka Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, un nu arī sociālā dienesta redzeslokā.

Nesen arī plaši tika apspriesti viņas kā autovadītājas paradumi, nesprādzējot drošības jostu, kā arī plašu rezonansi izraisīja viņas publiskotais video ar dēlu, par ko sociālo tīklu lietotāji pauda lielu sašutumu.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu