"Man gribas mazo paslēpt." Didrihsone nāk klajā ar pārdomām pēc skandāla par dēla video (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/ Twitter

Kārtējo reizi apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone nonākusi viedokļu krustugunīs. Šoreiz stāsts bija par viņas publicēto video ar dēliņu, par ko sociālo tīklu lietotāji pauda sašutumu. 

Influencere savā "Instagram" profila īsajos stāstiņos publicēja video, kurā redzams, kā viņas teju piecus mēnešus vecais dēliņš Džeisons sēž gultā, taču nevar noturēt līdzsvaru un nogāžas uz segas. Šāda darbība tika veikta vismaz četras reizes, spriežot pēc publicētā video.

"Cerams šo noskatoties tu pasmaidīji," rakstīja Didrihsone.

Sociālo tīklu lietotājiem smaids neradās. Tika uzdoti jautājumi par to, vai tā maz drīkst ar bērnu apieties. Daudzi rakstīja pamācošus komentārus, ka šāda rīcība nav pieņemama.

Par riskiem, nemākulīgi apejoties ar zīdaini, komentēja arī Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Anestezioloģijas un intensīvās terapijas klīnikas vadītāja Arta Bārzdiņa sakot: "Bērna mešana gaisā vai kratīšana nav pieļaujama nekādos apstākļos! Straujas galvas kustības uz priekšu un atpakaļ, kuras neierobežo vājā kakla muskulatūra, rada​ smadzeņu atsišanos pret galvaskausa iekšējo virsmu. Tā rezultātā ir iespējami daudzu smadzeņu asinsvadu pārrāvumi"

Plašāk ar mediķu viedokli var iepazīties, lasot zemāk.

Nu arī Didrihsone atbildējusi visiem, kuri izteica komentārus par publiskoto video. "Tikai secinājums. Es jau sen vēroju daudzas atpazīstamas personas Latvijā, un viņi ir nolēmuši savu bērniņu nerādīt. Ļoti daudzus tādus zinu. Man vienmēr likās - kāpēc? Tas taču ir tik skaists brīdis, un tagad es saprotu...

Man reāli tagad gribas darīt tāpat. Lai vai ko un kā mēs izdarītu, viss būs sūdīgi un nepareizi. Man saka: "Tu vispār saproti, ko dari? Tu spīdzini savu mazo!"

Uz šo brīdi man gribas mazo paslēpt.

Tagad, kad es viņu sāku vairāk rādīt, tad es mazo ne tā turu, es ne tā uz viņu elpoju, es ne tā viņu sabučoju, viņš ne tā ir iegūlies šūpulītī. Man laikam ir labāk neko nerādīt," stāsta Didrihsone teju minūtes ilgā stāstījumā, kas nonācis arī mikroblogošanas vietnē "Twitter".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsone dēlu laida pasaulē šī gada 12. jūlijā. 

Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā.

Nesen arī plaši tika apspriesti viņas kā autovadītājas paradumi, nesprādzējot drošības jostu.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu