Atkušņa laikā cilvēki cietuši trīs avārijās. Traumatoloģijas slimnīcā vērsušies vairāk nekā 80 cilvēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Tricky_Shark/Shutterstock

Trešdien, 21. decembrī, atkušņa laikā paslīdot uz slidenajiem ceļiem, cilvēki guvuši nopietnas traumas. Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā vairāk nekā 80 cilvēku vērsušies pēc palīdzības. Savukārt līdz pēcpusdienai reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi.

Kopumā slimnīcā šodien ievietoti 11 cilvēki ar lūzumiem, un patlaban uzgaidāmajā telpā pieņemšanu gaida vēl citi traumas guvuši pacienti. Pacienti šodien bijuši dažāda vecuma un visbiežāk gūti gūžas un ciskas kaula kakliņa lūzumi, kā arī rokas un potītes lūzumi.

Slimnīca ir piesaistījusi papildspēkus - papildu ārstus - uzņemšanā un patlaban tiek galā ar pacientu pieplūdumu.

Vienlaikus cilvēkiem jārēķinās ar ilgu gaidīšanu rindā, jo telpu un iekārtu ir tik, cik ir.

Uz ceļiem saglabājoties apledojumam, arī šodien valstī ir lielāks reģistrēto ceļu satiksmes negadījumu skaits.

No plkst.6 līdz 15 valstī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušām personām un trīs negadījumi ar cietušajiem - divi notikuši Rīgas reģionā un viens Vidzemē, norāda Valsts policija.

Jau ziņots, ka otrdien, kad lielākajā Latvijas daļā lija sasalstošs lietus un veidojās stiprs apledojums uz ceļiem, policija ir reģistrējusi vairāk ceļu satiksmes negadījumu nekā ikdienā, taču cietušo tajos ir salīdzinoši maz.

Laikā no plkst.6 līdz 19 valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem un vēl divi negadījumi ar cietušajiem.

Kā ziņots, šajās dienās ielas ir īpaši slidenas, jo lielu Latvijas daļu skāris sasalstošs lietus. Arī autoceļi ir slideni. Šādos apstākļos ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji, un arī pēc apstrādes ar pretslīdes līdzekļiem nokrišņu un laika apstākļu ietekmē apledojums var veidoties atkārtoti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu