Slavenajās Čempionu sacīkstēs Vāciju pārstāvēs Miks Šūmahers un Fetels

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sebastians Fetels un Miks Šūmahers
Sebastians Fetels un Miks Šūmahers Foto: AFP/SCANPIX

Četrkārtējs pasaules čempions Pirmajā formulā (F-1) Sebastjans Fetels un Miks Šūmahers kopā pārstāvēs Vācijas vienību ikgadējās Čempionu sacīkstēs ("Race of Champions"), trešdien pavēstīja organizatori.

Fetels, lai gan sezonas gaitā paziņoja, ka tā būs pēdējā viņa 15 gadus ilgajā F-1 karjerā, tuvojoties tās noslēgumam, vairs nebija tik pārliecināts, ka viņš vairs nekad nedosies trasē, nenoliedzot iespēju kādreiz atgriezties kādā no F-1 komandām.

Tikmēr Šūmahers nākamsezon būs rezerves pilots "Mercedes" vienībā. "Race of Champions" organizētāji paziņoja, ka viņš ne tikai piedalīsies komandu sacīkstēs, bet arī spēkosies individuālajās sacensībās.

Tāpat starp dalībniekiem būs arī bijušais F-1 čempions Mika Hakinens un Somijas pilots Valteri Botass, kurš šosezon F-1 čempionātā pārstāvēja "Alfa Romeo" vienību, kā arī Zviedrijas pilots Juhans Kristofešsons, kurš šosezon izcīnīja savu piekto piekto titulu pasaules čempionātā rallijkrosā.

Čempionu sacīkstes, kas pulcē dažādu autosportu pārstāvjus, norisināsies ledus trasē pie Zviedrijas pilsētas Pieto 28. un 29.janvārī, motobraucējiem sacenšoties ne tikai komandās, bet arī individuāli.

Iepriekšējās sacensībās uzvaru izcīnīja Norvēģijas vienība un francūzis Sebastjēns Lēbs, kamēr otro vietu ieņēma Fetels.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu