Mājās Ziemassvētkos. Suns, kurš ASV bija pazudis vairāk nekā gadu, atrasts 2500 kilometru attālumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vācu aitusuns.
Vācu aitusuns. Foto: Korneeva Kristina/Shutterstock

Vācu aitusuns Cepelīns vairāk nekā gadu bija pazudis no savām mājām Kalifornijas štatā ASV. Nu viņš ir atrasts sveiks un vesels Kanzasas štatā, vairāk nekā 2500 kilometru attālumā no pazušanas vietas, vēsta raidorganizācija NPR.

Neviens nezina, kā trīs gadus vecais suns nokļuva tika tālu, taču viņš ir atrasts sveiks un vesels un tagad dodas mājup uz Ziemassvētkiem.

Cepelīns pazuda no savām mājām Sakramento Kalifornijā 2021. gada oktobrī. Viņa ģimenei radās aizdomas, ka viņš sadraudzējies ar strādniekiem vietējā būvlaukumā un kāds nolēmis viņu paturēt.

Taču pēc 14 neziņas mēnešiem suņa īpāsniece Sandra O'Nīla saņēma negaidītu zvanu no Luisburgas Kanzasā. Kāda sieviete bija atradusi Cepelīnu savā dārzā un nogādājusi viņu pie veterinārārsta.

Pateicoties zem ādas esošajam mikročipam, veterinārāstram izdevās noskaidrot suņa īpašnieku.

"Biju vienkārši šokēta, kad viņi man to pateica," sacīja O'Nīla.

Cepelīns tagad ir guvis plašu mediju uzmanību un ar mašīnu tiek vests uz mājām Kalifornijā. Kad viņš atgriezīsies, tiek pat plānota preses konference.

Suni mājās gaida kāds pārsteigums. Vien dažas nedēļas pirms pazušanas Cepelīns kļuva par tēti bariņam kucēnu. Ģimene paturēja divus no metiena, un kucēni gaida savu tēti mājās.

"Viņš bija labākais suņu tētis," sacīja O'Nīla. "Viņš būs tik laimīgs."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu