Atrodoties pansionātā, Rūdolfam Plēpim darba piedāvājumi birst kā no pārpilnības raga (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Tautā iemīļotais aktieris Rūdolfs Plēpis jau vairākus mēnešus mīt adventistu senioru namā "Zilaiskalns". Viņš izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka drīz viņu gaida atkalsatikšanās ar ģimeni, un ir vēl kāda jauka ziņa - viņam ir pat vairāki darba piedāvājumi.

Pansionātā pabijis vairākus mēnešus, bet priecājas, ka nav aizmirsts. Kopš tapa zināms, ka Plēpis uzturas pansionātā, viņa telefons nestāj zvanīt. "Man zvana pat tādi cilvēki, ar kuriem neesmu ticies 50 gadus. Apvaicājas, kā man klājas. Nesen piezvanīja režisors Arvīds Krievs. Pirms 50 gadiem filmējos Valmierā viņa "Spēlē". Tas tik bija pārsteigums! Ļoti sirsnīgi," aizkustināts ir Rūdolfs.

Viņš priecājas arī par to, ka, atrodoties pansionātā, darba piedāvājumi, kas saistīti ar aktiermeistarību, birstot kā no pārpilnības raga. "Es jau saku – nu, pagaidiet, pagaidiet, kamēr atgriezīšos Rīgā! Tad arī varēsim pārrunāt konkrētāk," smejot stāsta Plēpis.

Viņš gan piebilst – jāraugās, kā būs ar veselību, jo citādi gan esot gatavs darboties.

"Ieraksts studijā gan izrādījās tehniski sarežģītāks, nekā biju iedomājies. Bez acu gaismas to nav vienkārši izdarīt," atzīst aktieris. Iemācīties tekstu viņš tagad var tikai ar meitas un mazmeitas palīdzību, jo vārdi vispirms jāieraksta audio, un tad aktieris, vairākas reizes atskaņojot, tos iemācās. "Paldies dievam, man joprojām ir laba atmiņa," teic Plēpis.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. decembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu