Zīlem un Cibuļskim pa divām rezultatīvām piespēlēm Čehijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis
Oskars Cibuļskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargi Kristaps Zīle un Oskars Cibuļskis ceturtdien sakrāja pa divām rezultatīvām piespēlēm Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs.

Zīles, Ralfa Freiberga un Jāņa Jaka pārstāvētā Litvīnovas "Verva" izbraukumā ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) apspēlēja Česke Budejovices "Motor" ar uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu un aizsargu Kristoferu Binduli ierindā.

Zīle rezultatīvi piespēlēja 13.minūtē Džordžio Estefana vārtu guvumā, panākot 2:0, un uzvaras vārtu gūšanā vairākumā spēles 22.minūtē, kad vārtus guva Lukāšs Vāleks, panākot 3:1.

Zīlem 22 minūtēs un 35 sekundēs laukumā arī divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un +/- rādītājs +1.

Savukārt Freibergs piedalījās pēdējo vārtu gūšanā, 50.minūtē vairākumā rezultatīvi piespēlējot Matūšam Sukelam piekto vārtu guvumā, panākot 5:2. Freibergs laukumā pavadīja 17 minūtes un 54 sekundes.

Jaks nebija iekļauts pieteikumā.

Pretinieku rindās Bindulis 13 minūtēs un 45 sekundēs pa reizei meta pa vārtiem un pielietoja spēka paņēmienu, bet Dzierkals 12 minūtēs un 44 sekundēs reizi meta pa vārtiem un sakrāja +/- rādītāju -2.

Cibuļskis divreiz rezultatīvi piespēlēja, taču viņa un Kristapa Sotnieka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" mājās ar 3:6 (3:2, 0:1, 0:3) zaudēja Hradeckrālovas "Mountfield".

Cibuļskim vairākumā tika rezultatīvas piespēles desmitajā un 15.minūtē, Adamam Kubīkam un Matējam Beranam panākot attiecīgi 2:1 un 3:2.

Aizsargs 18 minūtēs un 54 sekundēs laukumā divas minūtes un 17 sekundes spēlēja vairākumā, bet 78 sekundes - mazākumā. Viņš divreiz meta pa vārtiem un sakrāja +/- rādītāju -2.

Sotnieks 20 minūtēs un 54 sekundēs laukumā 14 sekundes spēlēja vairākumā, bet 116 sekundes - mazākumā. Viņš divreiz meta pa vārtiem, vienreiz pielietoja spēka paņēmienu un sakrāja +/- rādītāju -2.

Ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Roberts Bukarts, viņa pārstāvētajai Vītkovices "Ridera" mājās ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) atzīstot Kārļa Čukstes pārstāvētās Tršinecas "Ocelārži" pārākumu.

Bukarts 54.minūtē vairākumā asistēja komandas vienīgo vārtu guvumā, Lukāšam Krenželokam panākot 1:2. 22 ar pusi minūtēs uzbrucējs ar citiem ierakstiem statistikas ailītēs neizcēlās.

Viesu rindās aizsargs Čukste 19 minūtēs un 57 sekundēs laukumā vienreiz meta pa mājinieku vārtiem.

Vēl uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" viesos pēcspēles metienos ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) zaudēja līdervienībai Pardubices "Dynamo".

Bičevskis 12 minūtēs un 50 sekundēs laukumā uzvarēja sešos no desmit iemetieniem.

Čehijas ekstralīgas komandu sastāvos ir 11 Latvijas hokejisti. Visaugstāk turnīra tabulā ir "Ridera", kas ar 59 punktiem 30 mačos atrodas otrajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu