Liene Ušakova atklāj, kā iztērēja placentu, ko pēc dzemdībām glabāja saldētavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ushakovaonair/ Instagram

Skandalozā personība un dīdžejmeitene Liene Ušakova 2013. gadā kļuva par māmiņu. Tolaik viņas rīcība sacēla kājās sabiedrību - viņa uzreiz pēc dzemdībām dzēra placentas smūtiju, un par šo faktu vienaldzīgo nebija. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Liene atklāja, kā iztērējusi saldētavā salikto placentu. 

Tolaik Liene soctīklos demonstrēja, ka gāja ārzemju zvaigžņu pēdās, izmantojot placentu pārtikā, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Atsaucot atmiņā 2013. gadu, Lienei tika uzdots jautājums - kā viņa placentu izmantojusi. "Pati visu izmantoju, bet tajā laikā bērniņu baroju ar krūti, līdz ar to visas labās lietas: barības vielas, vitamīnus, ko uzņēmu es, uzņēma arī bērns," pastāstīja Liene.

Viņa atzīmēja, ka placentu var pārvērst par homeopātiskiem graudiņiem, ko vēlāk izmantot ikdienas lietošanā. Viņa gan toreiz to izmantoja, gatavojot smūtijus.

Īsi pēc dzemdībām pie Lienes viesojās arī raidījums "Māmiņu klubs", un arī raidījuma vadītāja nomalkoja kokteili no Lienes placentas.

Kā izrādās, Lienes elks tolaik bija amerikāņu televīzijas šova zvaigzne Kima Kardašjana, kas savu placentu kā ēdienu pasniedza visai savai ģimenei, lai visi iegūtu mazu daļu no jaunības eliksīra.

Nevadas Universitātes antropoloģijas profesors Daniels Berešeks savulaik veica pētījumu, kurš apstiprināja, ka placentas ēšana palielina enerģiju un uzlabo ādas stāvokli, padarot to jaunāku.

Kā zināms, Ušakovas dēls nāca pasaulē 2013. gada septembrī, un tai pat gada novembrī viņa apprecējās ar Aleksandru Ušakovu. Abu laulība gan cieta neveiksmi un nu raidījumā viņa atklāja arī to, kāds bijis tam iemesls.

"Neviena šķiršanās, protams, nav patīkama," raidījumā saka Ušakova.

Viņa norāda, ka bija jāpaiet gadiem, taču nu abiem ir labas savstarpējās attiecības. "Ir pāris reizes gadā, kad mēs varam kopā visi sanākt, apskauties, paēst vakariņas un ir šī te ģimenes sajūta. Bērns redz, ka vecāki, lai arī nav kopā 24/7, var viens otru apskaut un sabučoties, un viss ir kārtībā," norāda Ušakova.

Sākotnēji abu starpā bijis atsaluma laiks, bijušie pat nesarunājas. "Sākumā man likās, ka otram cilvēkam ļoti sāpēja, es to zinu un man arī nav viegli, man arī ir sirds! Es nevienā brīdī neesmu gribējusi kādam nodarīt pāri, bet tanī pat laikā būt ar kādu kopā, zinot, ka tu vari būt laimīgs citās attiecībās..." šķiršanās iemeslus komentē Ušakova.

Ušakova atklāj, ka tieši viņa bijusi tā, kas pārtraukusi attiecības, un arīdzan bijusi tā, kura spērusi soli pretim un lūgusi piedošanu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu